Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Αποφασισμένοι για το 3 -1


Αποστολή Πολωνία Φώτης Ρουμελιώτης

Αισιόδοξοι και αποφασισμένοι δηλώνουν παίκτες και τεχνική ηγεσία στον Ολυμπιακό για την πολύ σημαντική αναμέτρηση με την Πρόκομ την Μ. Πέμπτη. Στόχος φυσικά να γίνει το 3 - 1 στην σειρά των αγώνων και οι Ερυθρόλευκοι να σφραγίσουν το εισιτήριο για το Fainal 4 στο Παρίσι.
Να ξεχάσουν τον αγώνα της Τρίτης και να ξεκινήσουν όπως τελείωσαν στο ΣΕΦ ζήτησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης από τους παίκτες του για την αναμέτρηση με την Πρόκομ.
Συγκεκριμένα ο προπονητής του Ολυμπιακού, δήλωσε.
"Προηγούμαστε στη σειρά των πλέι-οφ με 2-1 και τώρα έχουμε να δώσουμε το τέταρτο παιχνίδι με την φιλοδοξία να ξεκινήσουμε από το σημείο όπου τελειώσαμε την περασμένη Τρίτη . Εννοώ πως θέλουμε να ξεκινήσουμε τον αγώνα γεμάτοι ενέργεια αλλά και με την απαιτούμενη συγκέντρωση.
Σημείο κλειδί στο ματς θα είναι να αποφύγουμε τα λάθη αλλά και τις αδυναμίες που δείξαμε στο τρίτο ματς. Να παίξουμε σαν ομάδα και όχι ατομικά. Τα ριμπάουντ και τα λάθη θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για εμάς ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να καταλάβουμε πως η επιτυχία θα έρθει μέσα από την ομαδική δουλειά"

Από την πλευρά του ο πρωταγωνιστής των Ερυθρόλευκων στον αγώνα με τους Πολωνούς Τζος Τσίλντρες δήλωσε,
"Πήραμε κάποια μαθήματα στο τρίτο παιχνίδι και τώρα θα πρέπει να τελειώσουμε τη σειρά ώστε να μην τους δώσουμε την ευκαιρία για 5ο ματς. Την Τρίτη δεν είχαμε ενέργεια, παίξαμε χωρίς πάθος με αποτέλεσμα αυτό να το πληρώσουμε. Τα ριμπάουντ δεν είναι υπόθεση ενός παίκτη, αλλά έχει να κάνει με την ομαδική δουλειά και εξαρτάται από την προσπάθεια όλων μας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε στον αγώνα της Πέμπτης ."

Την υποχρεώσει που έχουν να πάρουν την πρόκριση για το Παρίσι τόνισε ο αρχηγός της ομάδας Θοδωρής Παπαλουκάς.
: «Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η προκριση με 3-1 ή 3-2. Καλό για την ομάδα και τους φιλάθλους είναι να νικήσουμε και να προλάβουμε να ξεκουραστούμε. Οφείλουμε αύριο κυρίως να παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένοι και να μην δώσουμε δικαίωμα να πάρουν επιθετικά ριμπάουντ όπως έγινε στον πρώτο αγώνα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου