Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ...ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ


ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΧΎΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ, ΝΤΑΤΟΛΟ, ΖΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΤΑΡΜΠΙΣΑΙΡ

ΜΠΟΡΝΤΌ ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Είμαι φανερό και μάλλον δεν μπορεί να το κρύψει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ότι θέλει να πάει το παιχνίδι στην κόντρα, με σκοπό να πλήξει με αυτόν τον τρόπο την αμυντική γραμμή της Μπορντό
Ποντάρει πολύ στους Λουα Λουα, Ζαιρί, Ντατολο και Νταρμπισαιρ, που με την ταχύτητα τους, μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα και να φτάσουν στο γκολ, απέναντι σε μια άμυνα, που ούτε γρήγορη είναι ούτε στα καλύτερα της.
Δεν ξέρουμε αν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει και τους τέσσερις (δύσκολο φαντάζει αυτό), αλλά είναι σίγουρο ότι θα αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Μητρογλου και θα στηριχτεί στην ταχύτητα των παικτών του, που μπορούν να δώσουν αυτό το πλεονέκτημα.
Ίσως ξεκινήσει με τους Μαρέσκα , Στολτίδη και Λεντέσμα στον άξονα και αφήσει εκτός τον Ζαιρί που θα είναι η πρώτη του επιλογή, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.
Πάντως μέχρι και την τελευταία στιγμή δείχνει να μην έχει αποφασίσει.
Στις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με τους Ραούλ Μπράβο , Τοροσίδη στα πλάγια και τους Μέλπμεργκ, Αβραάμ στο κέντρο. Φυσικά ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ.
Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Τετάρτης, ενώ έκαναν την εμφάνιση τους και πενήντα οπαδοί, που όμως δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την προπόνηση αφού δεν τους επετράπη η είσοδος από τους τους υπεύθυνους του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου