Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

«ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»


Ο ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΣΤΟ «SPORT TV»

KΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Και τι δεν ακούστηκε στην φετινή περίοδο και ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό για τους παίκτες του Ολυμπιακού.
Ήρθε όμως η νίκη επί του Παναθηναϊκού για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και με δηλώσεις του ο Ιεροκλής Στολτίδης δείχνει να θέλει να βγάλει κάτι από μέσα του....
«Η αλήθεια είναι ότι στην φετινή χρονιά κάναμε λάθη και όλα δείχνουν ότι θα τα πληρώσουμε, αφού είναι δύσκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όμως στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό, αποδείξαμε ,ότι δεν αξίζουμε, τα όσα ακουγόντουσαν και γραφόντουσαν Εντάξει εδώ στην Ελλάδα την μια ημέρα είσαι παικταράς και την άλλη άχρηστος. Το ίδιο ισχύει και για τους προπονητές. Όμως τον Ολυμπιακό μη τον υποτιμούν, γιατί όλα αυτά τα χρόνια έγινα φοβερά πράγματα που νομίζω καμία άλλη ομάδα δεν θα μπορέσει να τα επαναλάβει στο μέλλον.»
Ακόμα ο Στολτίδης τόνισε
«Έχουμε ακόμα δύσκολη συνέχεια και αρκετά παιχνίδια Δεν τελείωσε η χρονιά στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής. θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος, έστω για την δεύτερη θέση για να μπορέσουμε να παίξουμε και του χρόνου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ. Δεν μου αρέσει αυτό που λέω, αλλά είναι μια πραγματικότητα Τόσα χρόνια που είμαι στην ομάδα ήθελα το πρωτάθλημα και τώρα πάμε για κάτι διαφορετικό. Μου κακοφαίνεται αυτό, αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου