Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ : "Κάναμε χαζά λάθη"



Το κακό αγωνιστικό πρόσωπον του πρώτου ημιχρόνου κυρίως, τα πολλά λάθη καθώς κα η αδράνεια σε κρίσιμα σημεία του αγώνα , ήταν οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε ήττα από την Πρόκομ, μέσα στην Πολωνία με 81 – 78.

Στις δηλώσεις του μετά την ήττα που παρατείνει την παραμονή των ερυθρόλευκων στην Πολωνία, ο τεχνικός των Πειραιωτών Παναγιώτης Γιαννάκης στάθηκε κυρίως, στο κακό πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά και στην κακή ομαδική λειτουργία των παικτών του:

Είδαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στα πρώτα 20 λεπτά η ομάδα μου έκανε πολύ χαζά λάθη και δεν παλέψαμε για την μπάλα. Η Πρόκομ κατάφερε να χτίσει μια διαφορά. Στην επανάληψη εμφανιστήκαμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση και είχαμε την δυνατότητα να κερδίσουμε. Η Πρόκομ πήρε τη νίκη και εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο στο επόμενο ματς. Αν είδατε το παιχνίδι θα είδατε ομαδικές αδυναμίες. Δεν παίξαμε σαν σύνολο, αυτό είναι το θέμα για μένα. Δεν είναι ζήτημα ενός παίκτη. Κάναμε πολλά λάθη και αφήσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, κάτι που δεν συνηθίζουμε".

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου