Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Πήρε θέση η ΕΠΟ για τις ανακοινώσεις των ΠΑΕ κατα της διαιτησίας


Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία πήρε θέση για τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη και ΠΑΟΚ μετά την λήξη των αναμετρήσεων τους με Λεβαδειακό και Άρη αντίστοιχα, που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Η ΕΠΟ με αφορμή τις συγκεκριμένες ανακοινώσεις , εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε….
«Με περισσή ανευθυνότητα και υποκρισία, συγκεκριμένοι παράγοντες ομάδων εξαπέλυσαν προσβλητική και αναίτια επίθεση πυροδοτώντας εντάσεις μόνο και μόνο για “εσωτερική κατανάλωση”.
Είναι πολύ δυσάρεστο που πρέπει να επαναλάβουμε, μόνο γι΄ αυτούς, ότι κοινός παρονομαστής των προσπαθειών της ΕΠΟ, είναι η αξιοπιστία.
Δυστυχώς για τους θιασώτες του παρελθόντος, η λέξη αυτή φαίνεται πως παραμένει άγνωστη.
Θα τους θυμίσουμε λοιπόν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και στην ΕΠΟ είμαστε αποφασισμένοι αυτό το μέλλον να το κερδίσουμε. Ας προσπαθήσουν να προσαρμοστούν σε αυτά τα δεδομένα».

Ωστόσο η ΕΠΟ δεν πήρε θέση για την επίθεση που δέχθηκε ο Λεωνίδας Βασιλειάδης. Ο διεθνής βοηθός, ο οποίος προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες της Ξάνθης για την απόφαση του να υποδείξει οφσάιντ τον Μπούνγκα και να ακυρώσει λανθασμένα το τέρμα του, λίγο πριν πετάξει για την Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκε φραστική επίθεση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από παράγοντα της ακριτικής ΠΑΕ. Στη συνέχεια και περίπου στις 8 το βράδυ, όπως ο ίδιος κατέθεσε στην αστυνομία υποβάλλοντας μάλιστα και μήνυση κατά άγνωστων του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν δυο άνδρες τους οποίους δεν γνώριζε. Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε αυτό που είχε συμβεί πριν δυο περίπου εβδομάδες όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στο κατάστημα του Δημήτρη Καλόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Επίσης ο Ηλίας Σπάθας, μετά τον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ, μεταφέρθηκε με περιπολικό στο αεροδρόμιο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας το περίμεναν εξαγριωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου