Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΓΕΡΟ ΜΠΑΣΙΜΟ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ


ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΥΝΗΜΑ , ΜΕ ΠΡΙΜ...ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η συμμετοχή του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στα διοικητικά του Ολυμπιακού, ειναι ποιο ενεργή και αυτό φάνηκε την Κυριακή το απόγευμα
Ο νέος ισχυρός «συμπαίκτης» του Κοκκαλη έστειλε εκπροσώπους του στα αποδυτήρια πριν απο το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη και εταξε πριμ για νίκη...!
Οι κύριοί Μιχάλης Κυριακίδης και Αντώνης Ρογκόπουλος υποσχέθηκαν εξτρα πριμ στους παίκτες και τον Μπάντοβιτς και και το μήνυμα του κυρίου Λαυρεντιάδη, οτι θα κάνει τα πάντα για να φτάσει ποιο ψηλά η ομάδα.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι κύριοι Μιχάλης Λαυρεντιάδης και Ρογκόπουλος, όπως και ο ίδιος θα είναι τα τρία νέα μέλη του Δ.Σ.
Βέβαια ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία, αλλά τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την είσοδο του κύριου Λαυρεντιάδη και πιθανότατα, μέσα στην μεγάλη εβδομάδα θα πέσουν και οι υπογραφές
Το πλάνο του κύριου Λαυρεντιαδη είναι να αποκτήσει ακόμα 10 τις εκατό με σκοπό να αυξήσει το ποσοστό ακόμα περισσότερο.
Φυσικά και η παρουσία των εκπροσώπων του κύριου Λαυρεντιάδη στα αποδυτήρια πριν από το παιχνίδι με την Ξάνθη έγινε με την σύμφωνη γνώμη του Κόκκαλη και είναι φανερό ότι οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου