Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ο Κάκος στο Περιστέρι και ο Παμπορίδης στο Καραϊσκάκη


Ο Τάσος Κάκος ορίστηκε να διευθύνει το Ατρόμητος-Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί τη Κυριακή στο Περιστέρι για την 28η αγωνιστική. Ο Κερκυραίος ρέφερι σφυρίζει για πρώτη φόρα αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων, ενώ είναι και η πρώτη φορά φέτος που θα διευθύνει αγώνα του Ατρόμητου. Αντίθετα τους πράσινους ο Κάκος τους έχει σφυρίξει φέτος δυο φορές την πρώτη ήταν στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στην ήττα του με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και την δεύτερη την 17η στη νίκη του με 2-1 επί της Σκόντα στην Ξάνθη. Ο Κάκος έχει διαιτητεύσει από το 2004 μέχρι σήμερα 13 παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του τριφυλλιού να μετράει 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες μια από την Ξάνθη με 3-2 πριν από δυο χρόνια και μια φέτος κόντρα στον Ολυμπιακό.

Άρχοντας της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Ξάνθη θα είναι ο Βασίλης Παμπορίδης. Ο 37χρονος διαιτητής από το Κιλκίς από το 2005 που ξεκίνησε να διευθύνει αγώνες στη μεγάλη κατηγορία δεν έχει διαιτητεύσει παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων, ενώ φέτος είναι η πρώτη φορά που ορίζεται σε ματς της Ξάνθης. Από την άλλη τους ερυθρόλευκους τους έχει σφυρίξει άλλες 8 φορές, με τους Πειραιώτες να έχουν 5 νίκες, μια ισοπαλία πριν από δυο χρόνια με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και δυο ήττες με τον Άρη πέρσι και φέτος στο Κλεάνθης Βικελίδης. Φέτος ο Παμπορίδης τον Ολυμπιακό εκτός από την ήττα του με 1-0 κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, σε ένα ματς όπου για τα λάθη που είχε κάνει είχε τιμωρηθεί, τον έχει σφυρίξει και στις νίκες του με 1-0 κόντρα σε Ατρόμητο στο Περιστέρι και σε Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής ο Λαμπρόπουλος θα διευθύνει το Καβάλα-Εργοτέλης, ο Δαλούκας το Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννενα, ο Σταθόπουλος το Λάρισα-ΠΑΟΚ, ο Κύρκος στο ΑΕΚ-Πανιώνιος, ο Παππάς το Άρης-Λεβαδειακός και ο Γιαννόπουλος το Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 28ης αγωνιστικής εδώ

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου