Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΜΠΟΖΙΝΤΑΡ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ.«ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...»


«ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΠΕΤΎΧΟΥΜΕ ΚΆΤΙ ΜΕΓΆΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ»

ΜΠΟΡΝΤΟ. ΚΏΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΆΚΗΣ

Σαν μια μεγάλη ευκαιρία για εξιλέωση βλέπουν στον Ολυμπιακό το αποψινό παιχνίδι στο Μπορντό
Σε μια εποχή που η ομάδα δεν είναι στα καλά της, προπονητής και ποδοσφαιριστές, έχουν στο μυαλό τους την πρόκριση στους 8 της μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έστω και αν ξέρουν άτι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα με αντίπαλο την Γαλλική ομάδα και μάλιστα με το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα στο Καραΐσκάκη
Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην συνέντευξη τύπου.
«Θεωρό ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλους μας και σε εμένα και στους παίκτες να αποδείξουν κάτι, αν και νομίζω ότι είμαστε γενικά άτυχοι στα τελευταία παιχνίδια Ευκαιρία για όλους μας να πετύχουμε κάτι καλό για τον Ολυμπιακό και να πάρουμε την πρόκριση στους 8. Όταν είσαι σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό θα πρέπει να αντέχεις την πίεση και η χάνεις, η κερδίζεις να βλέπεις μπροστά. Πιστεύω άτι τα παιδιά θα βρουν την δύναμη και θα τα δώσουν όλα»
Ακόμα ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση, αν και η Μπορντό έχει αβαντάζ από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και είναι μια δυνατή ομάδα. Είναι σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες και θα είναι σημαντική επιτυχία και για εμάς και για τους Γάλλους να περάσουν στην επόμενη φάση. Δουλεία μας είναι να ανεβάσουμε την ψυχολογία των παικτών και να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου