Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Ίβιτς και Γιάντσης MVP και Best Goal της 19ης αγωνιστικης

Οι Βλάνταν Ιβιτς του ΠΑΟΚ και Δημήτρης Γιάντσης του Ηρακλή μοιράστηκαν τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου γκολ της 19ης αγωνιστικής της Σουπερ Λιγκ, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Για τον διαγωνισμό MVP ΟΠΑΠ, όπως αποφάσισε και αξιολόγησε επιτροπή που αποτελείται από μέλη της Σούπερ Λιγκ, του ΠΣΑΤ και του συνδρομητικού καναλιού, υποψήφιοι ήταν εκτός του Ίβιτς και οι Τουμέρ Μετίν της Λάρισας και Λουκάς Βίλτσες του Αστέρα Τρίπολης, ο καθένας εκ των οποίων βοήθησε αρκετά στο να κατακτήσει η ομάδα του τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Ωστόσο όπως αποφάσισε το φίλαθλο κοινό μέσα από ψηφοφορία που διενεργήθηκε μέσω SMS, η παρουσία του Ίβιτς στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ήταν αυτή που ξεχώρισε και συγκέντρωσε το 60,8% των ψήφων, καθώς ο Σέρβος μέσος του δικέφαλου του βορρά με την ασίστ που έβγαλε στο 20΄εδωσε την δυνατότητα στον Εντίνιο να χρηστεί σκόρερ και να χαρίσει στην ομάδα του μια σημαντική νίκη.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Τουμέρ Μετιν με 27,1%, και αυτό γιατί ο 35χρονος Τούρκος μέσος της Λάρισας συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας με 2-1 επί του Ηρακλή, ενώ από δική του πάσα στο 58΄ έφερε σε θέση βολής τον Ρομέου που έκανε το 2-0. Τρίτος με 12,1% αναδείχθηκε ο Λουκάς Βίλτσες, με τον 27χρονο Αργεντινό μέσο να παίρνει ουσιαστικά τον Αστέρα Τρίπολης από το χέρι και με τα δυο προσωπικά του τέρματα να τον οδηγεί σε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Πανιώνιο.

Σε ότι αφορά το BEST GOAL ΟΠΑΠ, το τέρμα που σημείωσε ο Δημήτρης Γιάντση στο 77΄του αγώνα Λάρισα-Ηρακλής μπορεί να μην ήταν αρκετό για να πάρει η ομάδα του τη νίκη, ωστόσο ψηφίστηκε από το κοινό ως το καλύτερο της 19ης αγωνιστικής συγκεντρώνοντας το 65,9% των ψήφων. Δεύτερο καλύτερο γκολ αναδείχθηκε αυτό που πέτυχε ο Ραφίκ Τζιμπούρ όταν στο 22΄λεπτο της συνάντησης ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννενα με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Ελευθερόπουλο και έκανε το 1-0. Τέλος στην τρίτη θέση με 4% βρίσκουμε το μονοκόμματο σουτ του Δημήτρη Ορφάνου, με το οποίο ο 28χρονος επιθετικός του Εργοτέλη όχι μόνο κόντεψε να σκίσει τα δίχτυα του Καρακώστα, άλλα χάρισε και τη νίκη στην ομάδα του με 1-0 κόντρα στο Λεβαδειακό.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ:

- Βλάνταν Ιβιτς (ΠΑΟΚ) 60,8 %

- Τουμέρ Μετίν (Λάρισα) 27,1 %

- Λούκας Βίλτσες (Αστέρας Τρίπολης) 12,1 %

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ:

- Δημήτρης Γιάντσης (Ηρακλής) 65,9 %

- Ραφίκ Τζιμπούρ (ΑΕΚ) 30,1 %

- Δημήτρης Ορφανός (Εργοτέλης) 4 %



Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου