Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

Ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει την αναμέτρηση Ολυμπιακός –Λάρισα που θα διεξαχθεί την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Ο 38χρονος διαιτητής από την Καβάλα σφυρίζει φέτος για πρώτη φορά ματς τον ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα, όμως έχει διευθύνει παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Κύπελλο στις Σέρρες, όπου οι Πειραιώτες είχαν γνωρίσει την ήττα από τον Πανσερραϊκό με 3-1 και αποκλείστηκαν από την συνέχεια του θεσμού. Επίσης είναι η δεύτερη φόρα στην καριέρα του στη Σουπερ Λιγκ που θα σφυρίξει αγώνα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού με την πρώτη να είναι το περσινό Ολυμπιακός-Άρης 2-1. Φέτος ο Χαραλαμπίδης έχει σφυρίξει σε 4 αναμετρήσεις μεταξύ των οποίων ήταν και το Παναθηναϊκός-Λάρισα 4-0 την 6η αγωνιστική, ενώ τελευταία φορά που σφύριξε ήταν στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στο ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννενα 4-0 με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του, για το πέναλτι που έδωσε σε αλληλοτραβήγματα του Σιμάο με τον Ανδράλα με το οποίο ο Σισέ άνοιξε το σκορ αλλά και το οφσάιντ γκολ του Γάλλου επιθετικού με το οποίο έγινε το 2-0, όμως εκεί ευθυνόταν ο βοηθός του Τρύφωνας. Βοηθοί του Χαραλαμπίδη στο Ολυμπιακός-Λάρισα θα είναι οι Ευθυμιάδης και Καρσιώτης και 4ος ο Παπασταμάτης.

Τον αγώνα της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό θα διευθύνει το Τάσος Κάκος. Ο 39χρονος Κερκυραίος ρέφερι σφυρίζει για δεύτερη φορά αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων στη μεγάλη κατηγορία, αφού ήταν διαιτητής και στο Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2 πριν από δυο χρόνια. Φέτος ο Κακος έχει διευθύνει 8 παιχνίδια μεταξύ των οποίων ήταν και το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-0, όπου είχε δώσει ρεσιτάλ και το Ξάνθη-ΑΕΚ 1-0, όπου είχε τιμωρηθεί για τα λάθη που είχε κάνει. Βοηθοί του Κερκυραίου διεθνή διαιτητή στο ματς Ξάνθη-Παναθηναϊκός θα είναι οι Γκάγκας και Τάτσης με 4ο τον Κύρκο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής ο Ντάκος θα διευθύνει το Εργοτέλης-Πανιώνιος, ο Παππάς το Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ, ο Γιάχος στο Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννενα, ο Τσινιάρης το Αστέρας Τρίπολης-Καβάλα, ο Σταθόπουλος το Άρης-Ηρακλής και ο Λαμπρόπουλος το ΑΕΚ-Ατρόμητος.


Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου