Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Σε απολογία οι αιώνιοι

Σε απολογία για την ερχόμενη Πέμπτη(14/1- 12:00),κάλεσε η πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague τους «αιώνιους» για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 16ης και 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι κλήσεις:


Κλήσεις σε απολογία 16η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Αρης : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος – ΠΑΕ Αρης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος – ΠΑΕ Αρης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Εργοτέλης, Ν.Καραγεωργίου (προπονητής): Για την συμπεριφορά του προπονητή της ΠΑΕ Εργοτέλης, Ν.Καραγεωργίου στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός – ΠΑΕ Εργοτέλης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Ηρακλής : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής – ΠΑΕ Πανθρακικός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Λάρισα : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λάρισα – ΠΑΕ Αστ.Τρίπολης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός – ΠΑΕ ΑΕΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός –ΠΑΕ Εργοτέλης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ Πανιώνιος. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Θ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ

Κλήσεις σε απολογία 17η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη , Α. Πιαλόγλου (Πρόεδρος) : Για την συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Α. Πιαλόγλου, στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη – ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ Ατρόμητος. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Αρης : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης – ΠΑΕ Ηρακλής. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ

Δ) ΠΑΕ Ατρόμητος, Γ. Δώνης ( Προπονητής) : Για την συμπεριφορά του προπονητή της ΠΑΕ Ατρόμητος Γ.Δώνη, στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ Ατρόμητος. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός- ΠΑΕ Λάρισα. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ

ΣΤ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη – ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός – ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου