Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Χωρίς τρείς στην Νέα Σμύρνη

Ήταν, που ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε ο γάιδαρος όπως λέει και ο θυμόσοφος ελληνικός λαός. Δεν φτάνει που ο Ολυμπιακός είναι στην βαθμολογία 8 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, 11 αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, συνεχίζει να στερείται τις υπηρεσίες βασικών ποδοσφαιριστών, αυτή την φορά στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.
Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Λούα Λούα, Μήτρογλου και Γκαλίτσιο.
Ο Λούα Λούα συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο, ενώ ο Γκαλίτσιος έκανε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Μήτρογλου συνεχίζει να ακολουθεί την φαρμακευτική αγωγή που του έχει δοθεί από τον γιατρό.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Ντάτολο, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει αύριο Σάββατο στις 18:00, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου