Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Τελικός...στο Ελληνικό

Ο κύβος ερρίφθει. Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί οριστικά και αμετάκλητα στο κλειστό του Ελληνικού. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο και με πιθανότερη ώρα έναρξης τις 18:30. Για την ερχόμενη Πέμπτη προγραμματίστηκε σύσκεψη ανάμεσα στους εκπροσώπους των δυο συλλόγων και της ελληνικής ομοσπονδίας, προκειμένου να ρυθμιστεί το θέμα των εισιτηρίων. Παρών σε αυτή θα είναι και ο πρόεδρος της FIBA Europe, Γιώργος Βασιλακόπουλος.
Στον περσινό τελικό ανάμεσα στους δυο αιωνίους, είχαν δοθεί μόλις 597 εισιτήρια, με αποτέλεσμα το θέαμα στις εξέδρες να είναι αποκαρδιωτικό και να μην θυμίζει σε τίποτα γιορτή του μπάσκετ. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θα γίνει και αν θα υπάρξει κάποια άλλη πρόταση, ενώ αυτή του ΠΣΑΚ, να μοιραστούν δηλαδή τα…μαγικά χαρτάκια σε μαθητές σχολείων, απορρίφθηκε ως απαράδεκτη. Αιτία βέβαια η γνωστή κόντρα ΕΟΚ και ΠΣΑΚ.

Μόλις οριστικοποιηθεί ο αριθμός εισιτηρίων που θα πάρει κάθε ομάδα, θα ακολουθήσει η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, που σε κάθε περίπτωση θα είναι «δρακόντεια», υπό τον φόβο των επεισοδίων.


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου