Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Ο Κάκος στο Καβάλα-ΟΣΦΠ και οι διαιτητές της 18ης αγων.

Ο Τάσος Κάκος ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει την δύσκολη εκτός έδρας αποστολή του Ολυμπιακού στην Καβάλα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Σουπερ Λιγκ. Είναι η πρώτη φορά που ο 40χρονος Κερκυραίος ρέφερι καλείται να σφυρίξει αναμέτρηση των δυο ομάδων, ενώ φέτος ο Κάκος έχει διευθύνει τους ερυθρόλευκους στο Λάρισα-Ολυμπιακός 0-2, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2 και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-0. Την Καβάλα την σφύριξε στην νίκη της με 1-0 στην Λιβαδειά και στην εντός έδρας ισοπαλία της με 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Αξίζει να αναφέρουμε πως το Καβάλα-Ολυμπιακός θα είναι το δέκατο παιχνίδι των ερυθρόλευκων που καλείται να διευθύνει ο Κάκος από το 2004 που ξεκίνησε την καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία, ενώ φέτος ο Κερκυραίος έχει τιμωρηθεί και μια φορά για τα λάθη που είχε κάνει στο ματς Ξάνθη-ΑΕΚ 1-0 την 6η αγωνιστική. Βοηθοί του Κάκου θα είναι οι Δάλλας και Τάτσης και 4ος ο Κύρκος.

Τον αγώνα Παναθηναϊκός-Πανθρακικός θα διευθύνει ο Μιχάλης Βοσκάκης. Ο 35χρονος διαιτητής από το Ρέθυμνο σφυρίζει για πρώτη φορά στην Σουπερ Λιγκ αγώνα των πρασίνων, ενώ από τα 5 παιχνίδια που έχει διευθύνει φέτος τα δυο ήταν του Πανθρακικου, όπου και στα δυο με Πανιώνιο και Ηρακλή εκτός έδρας η ομάδα της Θράκης είχε ηττηθεί με 3-1. Βοηθοί του Βοσκάκη θα είναι οι Γούκος και Τουμπακάρης και 4ος ο Μανιάτης.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής ο Τσινιάρης θα διευθύνει το Ξάνθη-Εργοτέλης, ο Σιδηρόπουλος το Πανιώνιος-Λεβαδειακός, ο Ντάκος το ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης, ο Παππάς το ΠΑΣ Γιάννενα- Άρης, ο Κουκουλάκης το Ηρακλής-ΑΕΚ και ο Τριτσώνης το Ατρόμητος-Λάρισα.

Αναλυτικα εδω

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου