Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ο Σταθόπουλος στο ΠΑΟ-ΑΕΚ

Ο Γιώργος Σταθόπουλος ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το Αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Ο 34χρονος ρέφερι από την Αχαΐα σφυρίζει για πρώτη φορά στα 2,5 χρόνια που είναι διαιτητής στη Σουπερ Λιγκ αναμέτρηση των δύο συλλόγων, ενώ συνολικά έχει διευθύνει στην μεγάλη κατηγορία 5 αγώνες των πρασίνων, δυο με την Ξάνθη και από έναν με τις Λάρισα, Λεβαδειακό και Καλαμαριά από τις οποίες ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής και μόλις μια του δικέφαλου, το φετινό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0 που διεξήχθη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ θα είναι το ενδέκατο που θα διευθύνει φέτος ο Σταθόπουλος και σε κανένα δεν τιμωρήθηκε, παρά το γεγονός ότι στα τελευταία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο. Βοηθοί του θα είναι οι συντοπίτες του Μπαλτάς και Σωτηρόπουλος, 4ος ο Χαραλαμπίδης και παρατηρητής ο Μπίκας.

Ο Δημήτρης Κύρκος θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης Πανιώνιος-Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη. Ο 35χρονος Ηπειρώτης ρέφερι σφυρίζει για δεύτερη φορά στην καριέρα του αναμέτρηση των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, με την πρώτη του φορά να είναι πέρσι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει των κυανέρυθρων στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με 4-1. Ο Κύρκος εκτός από αυτά τα δυο παιχνίδια δεν έχει σφυρίξει ξανά ματς του Ολυμπιακού εδώ και 3 χρόνια που διευθύνει αναμετρήσεις της Σουπερ Λιγκ, ενώ τον Πανιώνιο τον έχει σφυρίξει άλλες τρεις φορές πέρσι στην εντός έδρας νίκη του με 2-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό και πρόπερσι στα ματς Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 1-0 και Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1, σε ένα παιχνίδι μάλιστα όπου είχε δώσει από δύο καθαρά πέναλτι σε κάθε ομάδα με τους φιλοξενούμενους να αστοχούν στο ένα και έτσι να προκύπτει το τελικό 2-1 υπέρ των πρασίνων. Από τα 6 παιχνίδια που έχει διαιτητεύσει στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε να τιμωρηθεί μια φορά, όταν στον εξ αναβολής αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ είχε ακυρώσει κανονικό γκολ του Βιειρίνια, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την δυνατότητα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης να πάρει ένα βαθμό, καθώς το παιχνίδι είχε λήξει 0-0. Μετά από αυτό του το λάθος η ΚΕΔ τον κράτησε έκτος ορισμών στην Σουπερ Λιγκ μέχρι τη 12η αγωνιστική που σφύριξε το Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 0-0, ενώ νωρίτερα τον είχε ορίσει σε ματς Κυπέλλου της 4ης φάσης και συγκεκριμένα στο Τρίκαλα-Ηρακλής 1-0. Βοηθοί του Κύρκου θα είναι οι Ευθυμιάδης και Τρύφων, 4ος ο Βοσκάκης και παρατηρητής ο Παπατριανταφύλλου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής ο Τσινιάρης θα διευθύνει το Ηρακλής-Καβάλα, ο Κουκουλάκης το ΠΑΣ Γιάννενα-Λάρισα, ο Γιαννόπουλος το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, ο Κάκος το Ξάνθη-Άρης, ο Δαλούκας το Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης, ενώ για τον αγώνα Πανθρακικός-Εργοτέλης η ΚΕΔ όρισε τον Μάνταλο που σφυρίζει στην Β΄ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής εδω


Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου