Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Συνεχίζει αήττητος ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα κατάφερε στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Α1 πόλο ανδρών να επικρατήσει με 8-5 του Παλαιού Φαλήρου εκτός έδρας. Εκτός αποστολής έμειναν ο Αντρια Κομάντινα και ο Χρήστος Φλώρος που ταλαιπωρούνται από ίωση.
Οι "ερυθρόλευκοι" παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα και για μια ακόμα χρονιά φαντάζουν σαν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων . Οι νταμπλούχοι ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν στο πρώτο οκτάλεπτο με 1-2, ενώ στο φινάλε του ημιχρόνου βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τέσσερα γκολ (1-5).
Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός βρέθηκε να προηγείται με 2-7. Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν μειώνοντας το σκορ, αλλά τελικά η ομάδα του Πειραιά πήρε τη νίκη με 8-5. Αυτή ήταν η 12η νίκη για τον Ολυμπιακό μετά από ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο ανδρών.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-3, 1-2, 3-1

Π.Φάληρο(Θ.Βλάχος): Κόλιανιτς 2, Λι Γιουν 1, Γεννηδουνιάς 1, Κουτσιαλής 1
Ολυμπιακός(Β.Πάτερος): Χατζηθεοδώρου 2, Γ.Αφρουδάκης 2, Χ.Αφρουδάκης 1, Βλοντάκης 1, Θεοδωρόπουλος 1, Ντόσκας 1

Τη Δευτέρα(1/2) θα ξεκινήσει από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.(Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς) η διάθεση των εισιτηρίων του παιχνιδιού με την Παρτιζάν που θα διεξαχθεί την Τετάρτη(3/2) στο Κολυμβητήριο Πειραιά για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.


Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου