Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Παρουσιάστηκε ο Ντάτολο

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Τρίτης ο Χεσούς Ντάτολο. Ο αργεντινός μέσος αφού ολοκλήρωσε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, παρουσιάστηκε από την ομάδα του Πειραιά. Στις πρώτες του δηλώσεις το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού δήλωσε αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να πετύχει τους στόχους της η ομάδα :
Ήρθα σε μια ομάδα, η οποία γνωρίζω ότι είναι πολύ καλή. Θέλω πολύ να προσφέρω όσα περισσότερα γίνεται, για να ανέβει ψηλά και να πετύχει τους στόχους που έχει φέτος. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Θα το κάνω τώρα, που θα βρεθώ στην προπόνηση. Γενικότερα, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό που αγωνίζεται στο Champions League. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι επτά πόντους πίσω και στο τέλος θα φανεί ποιος θα είναι ο νικητής", ήταν τα λόγια του Ντάτολο.", τόνισε ο πρώην παίκτης της Νάπολι.

Όσο για το αν έχει συζητήσει με τον προπονητή και γνωρίζει κάποια πράγματα για την νέα του ομάδα, ο Ντάτολο δεν προσπάθησε να κρυφτεί: "Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον. Θα πάω προπόνηση και θα μιλήσω".
Ο Ντάτολο αποκτήθηκε δανεικός για έξι μήνες από τους ερυθρόλευκους, που αν μείνουν ικανοποιημένοι στο διάστημα του δανεισμού του, θα πρέπει το καλοκαίρι να βάλουν αρκετά βαθιά το χέρι στη τσέπη για να τον κρατήσουν στο λιμάνι, καθώς φημολογείται ότι το ποσό της ρήτρας αγγίζει τα 5.5 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νέος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού επέλεξε το νούμερο 19 για τη φανέλα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Χεσούς Ντάτολο:
"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της απόκτησης, με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες και οψιόν αγοράς, του Αργεντινού διεθνούς ποδοσφαιριστή Χεσούς Αλμπέρτο Ντάτολο, ο οποίος υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό".

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου