Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Συνάντηση Ν.Πατέρα με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης

Αρκετά σημαντικά θέματα περιελάμβανε η ατζέντα της συνάντησης του Πρόεδρου της Σούπερ Λιγκ και του Γενικού Διευθυντή της διοργανώτριας αρχής με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης. Το μεσημέρι της Τέταρτης, οι κ. Νικόλαος Πατέρας και Πατρίκ Κομνήνος συναρτήθηκαν με τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και συζήτησαν για θέματα όπως η βία, το 10% που λαμβάνει η αστυνομία από την διοργανώτρια αρχή, οι λέσχες φιλάθλων και οι οργανωμένες μετακινήσεις και όπως αποφασίστηκε θα υπάρχει και νέα συνάντηση για να αρχίσουν να μπαίνουν όλα τα θέματα σε μια σειρά και να βρίσκονται λύσεις.

ΠΑΤΡΙΚ ΚΟΜΝΗΝΟΣ…. « Οριοθετήσαμε μια σειρά από θέματα που θέλουμε να συζητήσουμε με το Υπουργείο, τα οποία μας απασχολούν σε καθημερινή βάση και που έχουν να κάνουν με την συνεργασία που έχουμε σε επιχειρησιακό βαθμό με την αστυνομία, την καθημερινότητα, το πως θα λειτουργούμε τα Σαββατοκύριακα, το πώς θα αντιμετωπίσουμε κάποια θέματα για τις λέσχες φιλάθλων και τις οργανωμένες μετακινήσεις, για το τμήμα ποδοσφαίρου που λειτουργεί μέσα στην υπηρεσία του Υπουργείου. Θεωρούμε πως αυτά τα ζητήματα που αφορούν το επιτελικό και επιχειρησιακό σκέλος της συνεργασίας μας, τα οποία θέλουν ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση. Ο ρόλος της αστυνομίας στην πάταξη της βίας για εμάς είναι προτεραιότητα και πολύ σημαντικό. Δεν υπήρξαν αποφάσεις, αυτό το οποίο συμφωνήθηκε, γιατί και ο Υπουργός το είδε με θετικό πρίσμα, είναι να υπάρξει άμεσα μια επόμενη συνάντηση, όπου θα αρχίσουμε πλέον να κοιτάμε αναλυτικά τα ζητήματα που μας απασχολούν, έτσι ώστε να βρίσκουμε λύσεις. Ακόμα βρισκόμαστε σε πρώιμο στάδιο να μιλάμε για τροπολογίες νόμων».

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ…
« Κάναμε μια πάρα πολύ ουσιαστική συζήτηση με τον κ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος έδειξε κάθε καλή διάθεση να βοηθήσει να επιλυθούν τα προβλήματα που ανέφερε και ο κ. Κομνηνός. Σύντομα θα γίνει μια επιτροπή που θα ξανασυναντηθεί με τον Υπουργό. Πρέπει να υλοποιήσουμε όλες τις προσπάθειες που γίνονται για την καταπολέμηση της βίας, αλλά να βρεθεί και λύση για το 10% της αστυνομίας. Αυτό που θέλω είναι να ευχηθώ το πρωτάθλημα να λήξει ειρηνικά».


Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου