Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Μπάντοβιτς και Νινιάδης στου Ρέντη

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη επισκέφτηκαν σήμερα ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Χρυσικόπουλος μαζί με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Δημήτρη Θεοδωρίδη προκειμένου να παρουσιάσου το νέο τεχνικό δίδυμο των Πειραιωτών ως το τέλος της χρονιάς. Οι δύο άντρες ανακοίνωσαν στους ποδοσφαιριστές την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τους Μπόζινταρ Μπάντοβιτς (προπονητής), αλλά και το βοηθό του, Ανδρέα Νινιάδη.

Οι δύο παράγοντες, αφού παρουσίασαν το δίδυμο στους παίκτες, έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους. Μπορεί να απομακρύνθηκε για άλλη μια φορά ο προπονητής φέτος, αλλά σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πολύ απλά για το φετινό χάλι, μερίδιο ευθύνης δεν έχουν μόνο οι προπονητές αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Ο κ. Χρυσικόπουλος μάλιστα απευθυνόμενος στους παίκτες τόνισε : "Αδικείτε τους εαυτούς σας, αποτελείται το καλύτερο ρόστερ από όλες τις άλλες ομάδες. Τρεις προπονητές έχουμε αλλάξει. Δεν μπορεί να φταίνε μόνο αυτοί ".
Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακόυ, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς επιχείρησε να ανυψώσει ο ηθικό των ποδοσφαιριστών, αλλά και των οπαδών, λέγοντας : «Σε τέτοιες στιγμές αυτό που χρειάζεται είναι κοιτάς μπροστά και όχι πίσω. Ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες με μεγάλη αξία, που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν στα δύσκολα και με την συμπαράσταση του κόσμου αυτό θα επιδιώξουμε να επαναλάβουμε»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για Μπάντοβιτς, Νινιάδη και Ζίκο :« Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αρτούρ Αντούνες Κοΐμπρα (Ζίκο) και τους βοηθούς του Εντουάρντο Αντούνες Κοΐμπρα και Μορασί Βασκονσέλος Σαντ' Αννα. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, με βοηθό τον Ανδρέα Νινιάδη».

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου