Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Κινέζικη εταιρία στοιχημάτων γνώριζε για το Αγκόλα - Μάλι 4-4 και Γιουβέντους - Μίλαν 0-3.

Υπήρξε κανείς που θα μπορούσε να προβλέψει το ισόπαλο 4-4 της Αγκόλα με το Μάλι για την πρεμιέρα του Κόπα Άφρικα; Και όμως υπάρχει, καθώς έγινε γνωστό πως μία κινέζικη εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο του στοιχήματος, είχε προβλέψει αυτό το απίστευτο 4-4, ζητώντας μάλιστα το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ για να το αποκαλύψουν στους πελάτες τους . Οι κινέζοι μάλιστα δεν σταματούσαν εκεί, καθώς, έναντι 10 χιλιάδων ευρώ, έδιναν στους πελάτες τους το 0-3 της Μίλαν μέσα στο Τορίνο απέναντι στην Γιουβέντους. Και επειδή μια σωστή εταιρία κάνει πάντα προσφορές, για 30 χιλιάδες ευρώ, εκτός των 2 αγώνων, έδινε ακόμα 10 σίγουρα, όπως τόνιζε, προγνωστικά, για παιχνίδια του ισπανικού, του Αγγλικού και του Ιταλικού πρωταθλήματος.
Ήταν τέτοια μάλιστα η σιγουριά των Κινέζων, που δεσμεύονταν πως θα επέστρεφαν τα χρήματα στους πελάτες τους, σε περίπτωση που δεν επαληθευόταν η πρόβλεψη.
Η συγκεκριμένη Κινέζικη εταιρία, έχει ήδη 10/10 προβλέψεις, δηλαδή ποσοστό 100%, από τις αρχές της νέας χρονιάς. Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες για κάποιον ο οποίος είναι καχύποπτος.
Και από τα επιτυχημένα προγνωστικά των Κινέζων, περνάμε στο πλέον αποτυχημένο προγνωστικό για το 2010, ή αλλιώς, το πώς κάποιος μπορεί να χάσει τα λεφτά του, ποντάροντας στον άσσο της ομάδας που προηγείται με 4-0, 15 λεπτά πριν το φινάλε. Φυσικά, μιλάμε και πάλι για το παιχνίδι της Αγκόλα με το Μάλι, και την απίστευτη έμπνευση Άγγλου φοιτητή, να ποντάρει το ποσό των 4000 λιρών, στην νίκη της Αγκόλα, με το σκορ να είναι ήδη στο 4-0 και το χρονόμετρο στο 75ο λεπτό. Ο άτυχος φοιτητής σκέφτηκε πως, ποντάροντας 4 χιλιάδες ευρώ, θα βγάλει ξεκούραστα 44 λίρες, όσο ήταν και το κέρδος. Λογάριασε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, που δεν ήταν άλλος από το Μάλι, το οποίο έκανε την επική ανατροπή, στέλνοντας στον κουβά τον άτυχο φοιτητή, ο οποίος πιθανότατα δεν κατάλαβε από πού του ήρθε.

Γιάννης Γιαννουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου