Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Εκδικάστηκε η ένσταση του Ολυμπιακού

Στα γραφεία της ομοσπονδίας παίχθηκε το τρίτο ημίχρονο του αγώνα ΕΑΠ – Ολυμπιακός, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής εκδικάστηκε η ένσταση του Ολυμπιακού κατά του κύρους του αγώνα της Πάτρας.

Οι ερυθρόλευκοι διαμαρτύρονται για την φάση του 16-16 του 2ου σετ, όταν, μετά από άστοχο σερβίς του Γιορντάνοφ, το σκορ, αντί να γίνει 16-17, ευθύς έγινε 17-17, με τους Πατρινού να πάιρνουν έναν πόντο από το πουθενά.
Ο Ολυμπιακός, μέσω του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Βασίλη Καλλιμάνη, παρουσίασε και το βίντεο του αγώνα στον αθλητικό δικαστή κύριο Λεβενιώτη, ο όποιος αντιλήφτηκε πως πράγματι υπάρχει παρατυπία και πως λάθος πιστώθηκε ένας πόντος στον Γιορντάνοφ. Ωστόσο επιφυλάχτηκε να πάρει άμεσα απόφαση για το αν κάνει δεκτή η όχι την ένσταση των πειραιωτών. Πάντως όλα τα στοιχειά νομικά είναι υπέρ των ερυθρόλευκων.
Το θέμα όμως είναι, ο κύριος Λεβενιώτης να μην δηλώσει αναρμόδιος, πετώντας το μπαλάκι στην ΚΕΔ. Ο αθλητικός δικαστής ΕΙΝΑΙ αρμόδιος και ΠΡΕΠΕΙ να πάρει θέση. ΠΡΕΠΕΙ επίσημα να τονίσει πως υπάρχει ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ, η οποία και δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη. Και από εκεί και πέρα, θα είναι θέμα της Λίγκας να λάβει την σωστή απόφαση, να εφαρμόσει τους κανονισμούς, ή όχι, και τι θα γινει με την τύχη του παιχνιδιού…

Γιάννης Γιαννουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου