Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Σαμπαντέλ-Ολυμπιακός: 13-14

Πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο Final Four του Τσάμπιονς Καπ στο πόλο έκανε η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού , καθώς επικράτησε με 14 -13 στον προημιτελικό στην έδρα της Σαμπαντέλ.
Οι Ερυθρόλευκες έδειξαν χαρακτήρα από την αρχή του αγώνα έχωντας πάντα το προβάδισμα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, εξασφαλίζοντας παράλληλα εκτός από τη νίκη και την μισή πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης.
Πλέον όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της 20ης Φεβρουαρίου στο "Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά", όπου ο Ολυμπιακός "βολεύεται" ακόμα και με ισοπαλία.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-5, 4-2, 3-4

Σαμπατέλ: Γκάντι 5, Γκαρσία Γκοντόι 2, Λορέτ Γκόμεζ, Κλάιν, Μπινεκάντε, Φερνάντεζ, Λόπεζ Αλιάγα, Βιθκάινο
Ολυμπιακός: Βαλκάι 3, Τομάσκοβιτς 3, Ψούνη 2, Γιάτινγκ Σουν 2, Μπαρντούκοβα, Αβραμίδου

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" Χάρης Παυλίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι απλά ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο υπέρ μας. Απομένει άλλο ένα, αυτό που θα δώσουμε στον Πειραιά όπου πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη και θα αντιμετωπίσει διαφορετικά τη Σαμπατέλ".

"Σύμφωνα με τη μορφή του παιχνιδιού αξίζαμε να νικήσουμε με μεγαλύτερη διαφορά. Όμως, οι αποβολές που μας χρέωσαν οι διαιτητές ήταν υπερβολικά πολλές για ομάδα που προηγείται στο σκορ. Όταν κυνηγάς το σκορ παίζεις δυνατή άμυνα και όχι όταν είσαι μπροστά. Συγχαρητήρια στην ομάδα και στον επαναληπτικό περιμένουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας".

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου