Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Νέρι...τέλος !

Τα μεγαλύτερο …σήριαλ της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, έλαβε τέλος. Οριστικά και αμετάκλητα. Η επιστροφή του Νέρι Καστίγιο στην ομάδα της καρδιάς του δεν θα πραγματοποιηθεί. Οι Ουκρανοί της Σαχτάρ, που απ ότι φαίνεται δεν ενδιαφέρονται και ιδιαίτερα να ξεφορτωθούν τον Νέρι, αλλά περισσότερο να κάνουν χου-νέρι στον ποδοσφαιριστή και στον Ολυμπιακό.
Η Σαχτάρ απέστειλε σήμερα νέα επιστολή στην πειραϊκή ΠΑΕ, εκεί βρισκόταν ο ποδοσφαιριστής από νωρίς το πρωί , στην οποία ανέφερε και πάλι διαφορετικό ποσό από αυτό που είχε αρχικά συμφωνηθεί, προκειμένου να παραχωρήσει δανεικό τον Καστίγιο στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ουκρανοί παράγοντες απαίτησαν 2,3 εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη για ένα μόλις χρόνο.
Οι νέες απαιτήσεις των Ουκρανών κρίθηκαν –και δικαιολογημένα- παράλογες από τους διοικούντες του Ολυμπιακού, οι οποίοι απάντησαν στη Σαχτάρ πως κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν ενδιαφέρονται για τον παίκτη.
Η θέληση του Νέρι να βρεθεί και πάλι σε γνώριμα λημέρια ήταν τεράστια, δυστυχώς όμως η αλλοπρόσαλλη στάση των ανθρώπων της Σαχτάρ που φρόντιζαν να δημιουργούν καθημερινά νέα προβλήματα , έβαλαν φρένο στην επιστροφή.


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου