Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Αμφιβολος ο Ντιόγο, μέσα Λούα Λούα και Στολτίδης !

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία η όχι στου Ντιόγο στο κυριακάτικο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Καβάλα με την ομώνυμη ομάδα. Ο βραζιλιάνος επιθετικός κρίνεται υπεραπαραίτητος σε αυτήν την μάχη μετά την απουσία του Μήτρογλου που παραμένει τραυματίας.Ο Ντιόγο έχει συμπεριληφθεί από τον Ζίκο στην αποστολή της ομάδας, όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 14:30 στου Ρέντη. Σήμερα συνέχισε την θεραπεία, και αύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, με την πειραϊκή ΠΑΕ να εκδίδει σχετική ανακοίνωση. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ντιόγκο Λουίς Σάντο υποβλήθηκε σήμερα, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, σε μαγνητική τομογραφία, ενώ εξετάστηκε και από τον επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Παντελή Νικολάου. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ένας ερεθισμός στους κοιλιακούς-προσαγωγούς».
Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι Ντουντού και Μήτρογλου που ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, με τον βραζιλιάνο χάφ να βάζει υποψηφιότητα συμμετοχής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Στάδιο Καραισκάκη.
Στην αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα και το επεισόδιο με τον Ζίκο, ο Ιεροκλής Στολτίδης. Ο έμπειρος μέσος, που τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο για το επεισόδιο ,έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 21Νοεμβρίου στα Γιάννινα και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην Καβάλα.
Αναλυτικάη αποστολή για το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής:
Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντάρμπισιρ, Ντιόγκο και Λούα Λούα.

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου