Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Προβάρει τα κόκκινα ο Γιοβάνοβιτς

Ούτε Ολυμπιακός, ούτε Μίλαν, ούτε Παναθηναϊκός για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής της Σταντάρ Λιέγης που είχε εντυπωσιάσει τους ερυθρόλευκους στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λίγκ και για τον οποίο ζήσαμε ένα πραγματικό σήριαλ, με την πιθανολογούμενη μετεγγραφή του στους Πειραιώτες, πιάνει λιμάνι. Μόνο που αυτό το λιμάνι δεν είναι του Πειραιά, αλλά εκτός εξαιρετικού απροόπτου αυτό του Λίβερπουλ!
Ο Σέρβος χαφ, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους πρωταθλητές Βελγίου έχει πρόταση για τριετές συμβόλαιο με τις αποδοχές του να αγγίζουν τα 11 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Guardian», ο Γιοβάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης από την ερχόμενη σεζόν είναι πολύ πιθανό να αγωνίζεται στο Άνφιλντ μετά τη δελεαστική πρόταση που του έκανε η διοίκηση των reds.
Ο Γιόβα, εκτός από τη Λίβερπουλ έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον της Μπέρμιγχαμ, η οποία φέρεται να του έχει καταθέσει μια εξίσου δελεαστική πρόταση. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 27χρονος άσος είχε απασχολήσει έντονα και τον Ολυμπιακό πριν από λίγες εβδομάδες.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές , ο Γιοβάνοβιτς μοιάζει να το σκέφτεται ακόμα, καθώς ζητά εγγυήσεις για την παραμονή του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της Λίβερπουλ.


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου