Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Το Its Showtime έρχεται στην Αθήνα


Ένα από τα μεγαλύτερα event στο χώρο των μαχητικών τεχνών θα έχει την ευκαιρία να ζήσει από κοντά το ελληνικό κοινό. Το πιο φαντασμαγορικό show kickboxing του πλανήτη και μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μετά από αυτή του K1 που γίνεται στο Τόκιο, έρχεται στις 11 Δεκέμβριου στη χώρα μας και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο λόγος για το «IT΄S SHOWTIME ΙΝ ATHENS», στο οποίο μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν σπουδαίοι Kickboxers όπως ο Ιάπωνας Mashiro Yamamoto, ο Αρμένιος Gago Drago, ο Λευκορώσος Alexey Ignashov, ο Ταϊλανδός Pajonsuk Samui, ο Μαροκινός Chahid και ο Ιταλός Giorgio Petrosyan.

Το μεσημέρι της Τρίτης οι διοργανωτές του ξεχωριστού αυτού event, το οποίο προέρχεται από την Ολλανδία, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου σε κεντρικό πολυκατάστημα στο Σύνταγμα, στην οποία το παρών έδωσαν εκτός των 9 Ελλήνων επίλεκτων μαχητών και ο πιο δημοφιλής Kickboxer της Ευρώπης στα 70 κιλά, ο Gago Drago, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του κάποια στιγμή να αντιμετωπίσει στην Αθήνα τον κορυφαίο Έλληνα Kickboxer Μιχάλη Ζαμπίδη.

Από την πλευρά του ο promoter του «IT΄S SHOWTIME IN ATHENS», Γιάννης Ευγενικός δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι θα φιλοξενηθεί μια τόσο σημαντική διοργάνωση στην χώρα μας, ενώ αποκάλυψε πως μετά τις 11 Δεκεμβρίου προσανατολίζεται να ετοιμάσει ένα event στο οποίο κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Σε ότι αφορά τις ελληνικές συμμέτοχες του «IT΄S SHOWTIME IN ATHENS”, οι Μπαλάσης, Μιχαλούδης, Σύρος, Κουνοπίδης, Καραγιαννιδης, Χατζηχρόνογλου, Κακούμπαβας και Παπαδημητριου θα δώσουν την δίκη τους μάχη, ενώ ο αγώνας που ξεχωρίζει θα είναι αυτός του Αντώνη Τζόρου κόντρα στον Ολλανδό Βεντελ Ροκε.

Το «IT S SHOWTIME IN ATHENS» στο οποίο θα συμμετέχουν εκτός από Έλληνες, μαχητές από 13 διαφορετικές χώρες, θα καλυφθεί τηλεοπτικά από 85 κράτη.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου