Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ!


ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ


Η περσινή κατάρα των τραυματισμών επέστρεψε στο Ολυμπιακό και τρέχουν και δεν φτάνουν στο Ρέντη.
Ο Βασίλης Τοροσίδης, είναι ο επόμενος τραυματίας μετά τους Ιμπαγάσα, Ραουλ Μπράβο και Μέλμπεργκ καθώς ο διεθνής άσος διαπιστώθηκε πως υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός δράσης για 15 ημέρες. Ο δεξιός μπακ-χαφ των «ερυθρολεύκων» είχε ενοχλήσεις την προηγούμενη εβδομάδα και επιβαρύνθηκε από τη συμμετοχή του στο φιλικό της Εθνικής με την Αυστρία .

Άσχημα είναι τα νέα και για τον Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος ακολούθησε μέρος της προπόνησης αλλά αποχώρησε με ενοχλήσεις στη φτέρνα και πλέον η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη έως απίθανη στο ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Μάρκο Πάντελιτς, που ταλαιπωρείται από μία γαστρεντερίτιδα, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμος, όπως επίσης ο Αντώνης Νικοπολίδης, που ταλαιπωρείται από λουμπάγκο αλλά την Παρασκευή θα γυμναστεί, Ο Κέβιν Μιραλάς έκανε μέρος του προγράμματος, δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στην πλάτη, αλλά σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Εκτός πλάνων για το προσεχές ματς είναι σίγουρα ο Ραούλ Μπράβο και ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο τελευταίος άρχισε ελαφρύ τρέξιμο και εκτιμάται πως, όπως και ο Ισπανός αριστερός μπακ, θα επιστρέψει κόντρα στην ΑΕΚ.
Έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε προβληματίζεται κυρίως για την αμυντική γραμμή , αφού μετά και την απουσία του Τοροσίδη θα απουσιάζουν τα ¾ και ο Βάσκος τεχνικός ψάχνει λύσεις για να καλύψει τα κενά.
Γκαλίτσιος και Μονδεστο είναι οι υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Τοροσίδη στην δεξιά πλευρά αν ο Βαλβέρδε καταλήξει στην λύση Ποτουρίδη στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Αβραάμ.
Πάντως το γήπεδο Καραϊσκάκη την Κυριακή το βράδυ θα είναι κατάμεστο, αφού εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δίνει και πάλι εντυπωσιακό παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου