Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΣΤΗΝ...ΠΛΑΤΕΙΑ!

Η προβληματική εικόνα στις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις, σε κύπελλο και πρωτάθλημα, είχαν ως αποτέλεσμα την απόφαση για αλλαγη της τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα του Πανιωνίου. Οι ήττες (ειδικά αυτή από τον Ίκαρο Καλλιθέας), σε συνδυασμό με τις άσχημες εμφανίσεις των «κυανέρυθρων», οδήγησαν τους ανθρώπους της ΚΑΕ Πανιωνίου στην απόφαση να τερματίσουν την συνεργασία τους με τον Νέναντ Μάρκοβιτς και στη θέση του να προσλάβουν τον κορυφαίο, για τη σεζόν 2009/2010, Έλληνα προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα.
Αρχικά, ο αποκλεισμός από το Κύπελλο και έπειτα οι δύο σερί ήττες για στην Α1, έκαναν τον Ηλία Λιανό, να αντικαταστήσει τον Βόσνιο τεχνικό με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, για το πρόσωπο του οποίου τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια και εκτίμηση.
O τιμ μάνατζερ των Νεοσμυρνιωτών Άκης Καρτάλος ενημέρωσε τον Νέναντ Μάρκοβιτς για την απόφαση του Ηλία Λιανού, να προχωρήσει στη συγκεκριμένη αλλαγή. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ηλίας Λιανός είχε επαφές και το καλοκαίρι με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον Έλληνα τεχνικό όμως να παραμένει στο Μαρούσι, από το οποίο όμως αποχώρησε τον Σεπτέβριο.
O νέος τεχνικός της ομάδας του Πανιωνίου θα δώσει το παρόν στην προπόνηση της Τετάρτης και θα είναι αυτός που θα κοουτσάρει την ομάδα το Σάββατο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.


Γιάννης Ράπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου