Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΜΕΡΓΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ


ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Ήταν γνωστό ότι μόνο με θαύμα θα μπορούσε ο Μέλπμεργκ να αγωνιστεί στο Ηράκλειο. Ο Σουηδός δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη φτέρνα και έτσι δεν θα ταξιδέψει στην Κρήτη για το παιχνίδι του Σαββάτου.
Αντίθετα στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» συμπεριλήφθηκε ο Τοροσίδης ο οποίος γυμνάστηκε και σήμερα κανονικά και φυσικά θα δώσει το παρόν, μειώνοντας έτσι τα προβλήματα για τον Βαλβέρδε.
Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, έμειναν οι Μέγερι, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ν. Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Ρ. Μπράβο, Μέλμπεργκ οι οποίοι θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν..
Αναλυτικά οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού:
Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Γκαλίτσιος, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Ποτουρίδης, Ουρτάδο, Χολέμπας,, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Γ. Παπαδόπουλος, Μιραλάς, Φουστέρ, Πάντελιτς, Νέμεθ.

Εξετάσεις για τον Μπράβο
Ο Ραούλ Μπράβο, έμεινε εκτός αποστολής(όπως αναμενόταν) λόγω του τραυματισμού του. Ο Ισπανός αμυντικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του για τη θλάση που έχει υποστεί, και από τα αποτελέσματά τους θα καθοριστεί το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου