Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ Ο ΜΕΛΜΠΠΕΡΓΚ


ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ



Χωρίς τον Όλοφ Μπέλμπεργκ θα υποδεχθεί τελικά ο Ολυμπιακός την Κυριακή τον ΠΑΟΚ, αφού ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρολεύκων» δεν κατάφερε ούτε στην σημερινή προπόνηση να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.
Κάτι που ήταν αναμενόμενο γιατί οι ενοχλήσεις στο πόδι του Σουηδού δεν ξεπεράστηκαν και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Φυσικά αποκλείστηκε και ο Βασίλης Τοροσίδης που θα απουσιάσει και από το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, απώλειες σημαντικές για τον Ολυμπιακό και μάλιστα εν όψη κρισίμων αγώνων.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ραούλ Μπράβο και Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον Αργεντινό να ανεβάζει ρυθμούς, κάνοντας μάλιστα και ασκήσεις με την μπάλα στο γήπεδο. Σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Νικοπολίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Μιραλάς και Πάντελιτς.
Τα μικροπροβλήματα τραυματισμών ξεπεράστηκαν και έτσι είναι στην διάθεση του Βαλβέρδε
Οι λύσεις που έχει ο τεχνικός του Ολυμπιακού για την τετράδα στην άμυνα δεν είναι και πάρα πολλές, αφού, απόντος και του Ραούλ Μπράβο, ο Χολέμπας θα διατηρηθεί αριστερά, ο Μοντέστο θα είναι ο παρτενέρ του Παπαδόπουλου στο κέντρο της άμυνας και ο Γκαλίτσιος θα πάρει λογικά τη φανέλα του βασικού δεξιού μπακ. Ωστόσο υπάρχουν σκέψεις από τον Ισπανό προπονητή να χρησιμοποιηθεί ο Ουρτάδο δίπλα στον Αβραάμ και να μετατεθεί ο Μοντέστο στα δεξιά, όπου και αρέσκεται να παίζει.
Ανάλογα με το τι θα επιλέξει ο τεχνικός των Πειραιωτών για την αμυντική του γραμμή, θα προκύψει και η μεσαία. Η αρχική σκέψη δηλαδή για Ντουντού και Ουρτάδο, ίσως μετατραπεί σε Γιάννη Παπαδόπουλο-Ντουντού, αν ο Ισπανός παίξει πίσω. Αριστερά ο Ριέρα δεν αλλάζει, ενώ δεξιά υπάρχει το δίλημμα μεταξύ Ρόμενταλ και Φετφατζίδη.
Έτσι και αλλιώς με τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις για την ενδεκάδα, πολύ περισσότερο τώρα με τις απουσίες που υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου