Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΜΕ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


ΚΑΙ 7.ΟΟΟ ΚΟΣΜΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη τέθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερος μέρος της σημερινής προπόνησης των «ερυθρολεύκων.
Αυτό ήταν το καλό νέο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού στην σημερινή ημέρα, με τον Τορο να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεως στους προσαγωγούς, αλλά να δείχνει ότι ξεπερνάει το πρόβλημα και να είναι στην ενδεκάδα του αγώνα στο Παγκρήτειο
Προπονήθηκε κανονικά ο Κρίστιαν Νέμεθ, ενώ κατά 99% εκτός θα μείνει ο Όλοφ Μέλμπεργκ, λόγω του αιματώματος στη φτέρνα.
Αν και αύριο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση , είναι πολύ δύσκολο να προλάβει το μεθαυριανό παιχνίδι στο Ηράκλειο, παρά το γεγονός ότι ο Σουηδός θέλει να αγωνιστεί.
Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τους συγκεκριμένους τραυματισμούς και για αυτό υπάρχει ανησυχία για τα τελευταία κρούσματα.
Μετά τον Ιμπαγάσα, ήρθε και ο Μπράβο χθες να προστεθεί στη λίστα. Με δεδομένη και την απουσία του Μέλμπεργκ, μειώνονται οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού. Αναγκαστικά πλέον θα πρέπει να προσανατολιστεί σε ένα σχήμα παρόμοιο -στα πρόσωπα τουλάχιστον- με εκείνο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή. Από τότε βέβαια, Νικοπολίδης και Μήτρογλου έχασαν τη θέση τους στην ενδεκάδα, από τους Πάρντο και Μιραλάς αντίστοιχα.
Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει απουσίες και μάλιστα σωματικές, αλλά θα έχει στο πλευρό του περισσότερους από 7.000 φίλους του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Γενικό συναγερμό έχουν σημάνει οι φίλοι της ερυθρόλευκης» ομάδας στην Κρήτη, ενώ θα ταξιδέψουν και 1000 περίπου από την Αθήνα, δημιουργώντας έτσι μια δυνατή εξέδρα, στην προσπάθεια να βοηθήσουν νε ξεπεράσει το εμπόδιο με τον Εργοτέλη.
Η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναγκάστηκε να ζητήσει 1500 ακόμα, από τα 6.000 που είχαν πάρει αρχικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου