Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ο Σιδηρόπουλος στο ΑΕΚ-ΟΣΦΠ


Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης ΑΕΚ-Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σουπερ Λιγκ. Ο 32χρονος διαιτητής από τα Δωδεκάνησα, ο οποίος όταν δεν σφυρίζει φοράει τη στολή του αστυνομικού και προΐσταται της περιφερικής μονάδας EURODAC Νότιου Αιγαίου που αφορά την λαθρομετανάστευση, πρόκειται να διευθύνει για πρώτη φορά στην καριέρα του ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων. Ο Σιδηρόπουλος, φέτος έχει διευθύνει 6 αναμετρήσεις μεταξύ των οποίων ήταν και το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0, όπου τα είχε πάει αρκετά καλά, παρά το γεγονός ότι είχαν υπάρξει και διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων για πέναλτι στο 88 όπου ο Μπουμσόνγκ είχε ανατρέψει τον Τζιμπούρ, ενώ θετική ήταν η διαιτησία του και στα υπόλοιπα παιχνίδια που σφύριξε δηλαδή τα Παναθηναϊκός-Ξάνθη 1-1, Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός 0-1, Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-0, Άρης-Λάρισα 1-1 και Πανιώνιος-Ατρόμητος 0-1. Ο 32χρονος ρέφερι που φέτος προτάθηκε από την ΕΠΟ να αντικαταστήσει τον Δαλούκα στην πίνακα των διεθνών διαιτητών από πέρσι που ξεκίνησε να σφυρίζει ματς στη Σουπερ Λιγκ έχει οριστεί σε 3 παιχνίδια των ερυθρόλευκων και συγκεκριμένα πέρσι στα Ολυμπιακός-Πανθρακικός 3-0 και Ολυμπιακός –Λεβαδειακός 5-1 και φέτος στο Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός 0-1, ενώ την ΑΕΚ την σφύριξε πέρσι στην νίκη της της με 3-0 κοντρα στη Καβάλα στο ΟΑΚΑ και φέτος στη νίκη της με 1-0 στο ίδιο γήπεδο κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Βοηθοί του Σιδηρόπουλου στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα είναι οι Ευθυμιάδης και Τάτσης, 4ος ο Παππάς και παρατηρητής ο Σπυρόπουλος.

Τον αγώνα της Κέρκυρας με τον Παναθηναϊκό θα διευθύνει ο Βασίλης Παμπορίδης. Ο 37χρονος διαιτητής από το Κιλκίς την προηγούμενη αγωνιστική σφύριξε το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, στο οποίο εκτός του προβλήματος στον πειθαρχικό έλεγχο που αντιμετώπισε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο έκανε μια καλή διαιτησία παρά τις φωνές διαμαρτυρίας των ανθρώπων του δικεφάλου του βορρά και παρά τις απειλές που δέχθηκε από αγνώστους με αποτέλεσμα την υπόθεση να έχει αναλάβει η δικαιοσύνη μετά από παρέμβαση της εισαγγελίας του Κιλκίς, η ΚΕΔ τον εμπιστεύτηκε σε ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, το οποίο θα είναι το 5ο του φετινό στο πρωτάθλημα. Πάντως αξιοσημείωτο είναι ότι από το 9 παιχνίδια που ο Παμπορίδης έχει σφυρίξει τον Παναθηναϊκό από το 2005 μέχρι σήμερα οι πράσινοι δεν έχουν ηττηθεί πότε. Αντίθετα μετράνε 8 νίκες από τις οποίες οι 6 είναι εκτός έδρας και μόλις μια ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ πριν από 3 χρόνια. Επίσης ο Παμπορίδης τελευταία φορά που σφύριξε ματς τον πρασίνων ήταν πέρσι τον Αύγουστο στη Κρήτη για την 1η αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί άνετα του Εργοτέλη με 3-0.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής ο Λαμπρόπουλος θα διευθύνει το Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα, ο Θάνος το Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη, ο Μάνταλος το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, ο Τριτσώνης το Πανσερραϊκός-Άρης, ο Σταθόπουλος το Εργοτέλης-Λάρισα και ο Κωνσταντινέας το Πανιώνιος-Ηρακλής.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου