Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ο ΜΙΡΑΛΑΣ..." ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ"


ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ


Βεβαιότητα πως πολύ σύντομα, ενδεχομένως και μέσα στο μήνα, θα «κλείσει» θετικά το θέμα της αγοράς των δικαιωμάτων του Κέβιν Μιραλάς από τη Σεντ Ετιέν, υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού
Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να διαπραγματευτούν με τη Σεντ Ετιέν την οψιόν αγοράς των 2,5 εκατ. ευρώ που υπάρχει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Σκοπός τους είναι να ρίξουν την τιμή προτείνοντας ταχύτερη αποπληρωμή του ποσού γνωρίζοντας πως η γαλλική ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έχει ανάγκη από ρευστό. Όσον αφορά στον όρο που υπάρχει και αναφέρει πως αν ο παίκτης αγοραστεί από τον Ολυμπιακό, μπορεί να φύγει το καλοκαίρι του 2011 με 4,2 εκατ. ευρώ, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ανησυχούν, αφού αν κάνουν δικό τους τον Βέλγο επιθετικό, θα βάλουν μία δική τους ρήτρα στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει Και το "κλειδι" σε αυτη την ιστοριαειναι ο παίκτης, που θεέλει να μεινει στον Ολυμπιακό και το λέει παντου καισυνέχεια.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Μαρινάκης θα ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα τις προσεχείς ημέρες, για να τελειώσει όσο το δυνατόν ποιο γρήγορα και θετικά για τον Ολυμπιακό..

Πρόβλημα με τον Τοροσίδη
Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ένιωσε ο Βασίλης Τοροσίδης και δεν έλαβε μέρος στην σημερινή προπόνηση.. Ο διεθνής άσος ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες και φυσικά θα φανεί αν μπορεί να είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Ηρακλείου.
Το καλό για τον Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη το Σάββατο είναι πως Ντουντού και Μοντεστό ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε κι έλαβαν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, ενώ ο Μέλμπεργκ έκανε εντατική θεραπεία. Η κατάσταση του Σουηδού αμυντικού, που έχει ένα αιμάτωμα στη φτέρνα, έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση και είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στο Ηράκλειο. Αντίθετα εκτός πλάνων για τουλάχιστον άλλη μία εβδομάδα παραμένει ο Ιμπαγάσα, που συνεχίζει τη θεραπεία, αλλά και όπως δείχνει να παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση το πόδι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου