Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ενωμένοι οι "αιώνιοι"


Ενωμένοι βγήκαν από το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Σουπερ Λίγκας οι Μαρινάκης και Πατέρας. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να ρίξουν τους τόνους που είχαν ανέβει στα ύψη από το προηγούμενο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής στο οποίο ο κ. Μαρινάκης είχε αμφισβητήσει το περσινό πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού και ο κ. Πατέρας με τη σειρά του είχε ζητήσει μέσω εξώδικου τις ηχογραφημένες συνομιλίες.

Μετά το τέλος του ΔΣ της Λίγκας ο Πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε : «Σήμερα δεν υπάρχουν ούτε νικητές ούτε ηττημένοι. Νικήτης είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και Σούπερ Λίγκα. Προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί για να λύσουμε τα προβλήματα της διοργανώτριας αρχής. Στην συνέχεια θα εκδώσουμε και ανακοίνωση, με την οποία θα σας λυθούν όλες οι απορίες».

Από την πλευρά του ο Νικόλαος Πατέρας τόνισε :«Κάναμε ένα συμβούλιο όπου συζητήσαμε και δοθήκαν διευκρινήσεις σχετικά με το Δ.Σ. που έγινε στις 11 του μήνα. Ο κύριος Μαρινάκης έδωσε κάποιες διευκρινήσεις και για τον Παναθηναϊκό το θέμα θεωρείται λήξαν. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την ώρα που μου δόθηκαν διευκρινήσεις», ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος σε ερώτηση που του έγινε για το θέμα πιθανής παρέμβασης αθλητικού εισαγγελέα στην υπόθεση, απάντησε: «Αυτό είναι δικό του θέμα. Ο Παναθηναϊκός ενεργεί ανεξάρτητα. Ο αθλητικός εισαγγελέας λειτουργεί από μόνος του».

Το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Σουπερ Λιγκ είχε ως μοναδικό θέμα το αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Αθλητικού Εισαγγελέα, για την παράδοση ηχητικού υλικού της προηγούμενης συνεδρίασης και μετά από περίπου 1.30 ώρας αμοιβαίων διευκρινίσεων και συζητήσεων, που εδόθησαν μεταξύ όλων των μελών της Super League με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου αποφασίστηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αποσύρει το αίτημά της περί παράδοσης μαγνητοφωνημένων συνομιλιών του Δ.Σ. της 9/11/2010, ενώ ομόφωνα αποφασίστηκε , ως εκ τούτου, όπως καταρτιστούν τα έγγραφα πρακτικά του Δ.Σ. της 9/11/2010, σύμφωνα με τις αποφάσεις που αυτό έλαβε.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου