Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Νέα αναβολή στην Γ.Σ του Ολυμπιακού.


Σε νέα αναβολή οδηγείται η Γ.Σ του ερασιτέχνη Ολυμπιακού αλλά και οι εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών του συμβουλίου μετά την παραίτηση του Γιάννη Συγκελίδη. Η αναβολή αυτή είναι η δεύτερη αφού αρχικά οι εκλογές είχαν οριστεί για της 5 Νοεμβρίου στην συνέχεια αναβλήθηκαν για της 19 Νοεμβρίου και πλέον οι εξελίξεις οδηγούν την Γ.Σ να παίρνει παράταση ακόμα 15 ημερών. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά την συνάντηση την Τρίτη το βράδυ του προεδρεύων αυτή τη στιγμή στον ερασιτέχνη Γιώργου Γλού με τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη και τον Γιάννη Λάμπρου. Από την κουβέντα που έγινε προέκυψε ότι δεν βρέθηκαν οι 20 υποψήφιοι 15 τακτικοί και 5 αναπληρωματικοί που θα συγκροτήσουν ένα δυνατό ψηφοδέλτιο για να βγει ο σύλλογος από την κρίση. Παράλληλα οι επαφές που έκανε ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης όλο αυτό τον καιρό με επώνυμους οικονομικά ισχυρούς φίλους της ομάδας δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα και έτσι τις δυο επόμενες εβδομάδες θα εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες απ' όλους ώστε να βρεθεί λύση. Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί τις εξελίξεις στέλνοντας στην συνάντηση τους κ.κ Λούβαρη, Κομινάκη και Καραχάλιο ώστε όλοι μαζί να συντονίσουν τις επόμενες κινήσεις. Για την συνάντηση αλλά και τις επόμενες κινήσεις βγήκε και σχετική ανακοίνωση από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό που αναφέρει τα εξής:
Μετά από άτυπη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., ο προεδρεύων του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, Γιώργος Γλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Συναντήθηκα σήμερα με τον επίτιμο Πρόεδρο του Συνδέσμου, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη και τον Γενικό Γραμματέα, Γιάννη Λάμπρου προκειμένου να εκτιμήσουμε το αποτέλεσμα των προσπαθειών για να δοθεί μία σίγουρη και βιώσιμη λύση στο διοικητικό πρόβλημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της προσεχούς Παρασκευής.
Στη συνάντηση παρέστησαν και τα στελέχη της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ.κ. Λούβαρης, Κομινάκης και Καραχάλιος αφού το ενδιαφέρον της Π.Α.Ε. για τα προβλήματα του Συνδέσμου μας και την επίλυσή τους είναι δεδομένο.
Οι μέχρι τώρα προσπάθειες για τη συγκρότηση ενός διοικητικού σχήματος όπως το θέλουμε όλοι βρίσκονται σε καλό δρόμο αλλά απαιτείται λίγος ακόμη χρόνος για να ολοκληρωθούν. Καλώ ως εκ τούτου τα μέλη του Δ.Σ. να παραμείνουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα στη θέση τους γιατί αυτό απαιτούν και η αξιοπρέπεια και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου