Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Κάκος στη Τούμπα και Γιάχος στη Κρήτη


Ο Τάσος Κάκος ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 10η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ. Ο Κερκυραίος ρέφερι πρόκειται να σφυρίξει για 3η φορά στη καριέρα του ντέρμπι δικεφάλων, καθώς ήταν διαιτητής πέρσι στη Τούμπα στη νίκη της Ένωσης με 1-0 επί του δικέφαλου του βορρά, ενώ και την πρώτη φορά που διαιτήτευσε αγώνα των δυο ομάδων πρόπερσι για τα playoffs η ΑΕΚ είχε επικρατήσει του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 3-1. Φέτος ο Κάκος, ο οποίος έχει οριστεί σε 5 αναμετρήσεις μεταξύ των όποιων και το ντέρμπι αιωνίων της 8η αγωνιστικής, έχει σφυρίξει ξανά ματς της ΑΕΚ την 4η αγωνιστική στο Βόλο, όπου η Ένωση γνώρισε την ήττα από τον τοπικό Ολυμπιακό με 3-1, ενώ δεν έχει διευθύνει αυτή τη σεζόν ακόμα παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Από το 2004 που ο Κάκος ξεκίνησε να σφυρίζει στη μεγάλη κατηγορία έχει διευθύνει συνολικά 20 αναμετρήσεις της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα με τους κιτρινόμαυρους να μετράνε 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ ήταν διαιτητής και στο προπέρσινο τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Από την άλλη τον ΠΑΟΚ τον έχει σφυρίξει 16 φορές στο πρωτάθλημα με τους Θεσσαλονικείς να μετρούν 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 9 ήττες.
Βοηθοί του Κάκου στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα είναι οι Ακρίβος και Γούκος, 4ος ο Μάνταλος και παρατηρητής ο Μπίκας.

Άρχοντας της αναμέτρησης Εργοτέλης-Ολυμπιακός θα είναι ο Θανάσης Γιάχος. Ο 34χρονος διαιτητής από την Χίο που πέρσι προάχθηκε στη Σουπερ Λιγκ ορίζεται για 3η φορά σε παιχνίδι των ερυθρόλευκων, με την πρώτη να είναι το περσινό Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0, όπου είχε τιμωρηθεί γιατί δεν είχε δώσει από ένα πέναλτι σε κάθε ομάδα και την δεύτερη φέτος στο κεκλεισμένων των θυρών Ολυμπιακός-Κέρκυρα 2-0. Σε ότι αφορά τους Κρητικούς ο Γιάχος τους έχει σφυρίξει δυο φορές πέρσι στην ήττα τους με 2-1 από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και φέτος επίσης στην ήττα τους από την ομάδα του Εκτορ Ραουλ Κουπερ με 1-0 στο ίδιο γήπεδο.
Βοηθοί του Γιάχου στο Εργοτέλης-Ολυμπιακός θα είναι οι Τρύφων, Μπιτσίδης, 4ος ο Τριτσώνης και παρατηρητής ο Αμυγδαλής.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής ο Θάνος θα είναι διαιτητής στο Παναθηναϊκός-Λάρισα, ο Σταθόπουλος στο Ηρακλής-Άρης, ο Καλόπουλος στο Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου, ο Λαμπρόπουλος στο Αστέρας Τρίπολης-Καβάλα, ο Σιδηρόπουλος στο Πανιώνιος-Ατρόμητος και ο Μήτσιος στο Κέρκυρα-Ξάνθη.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής εδώ

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου