Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΦΟΥΛ ΕΠΊΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ


Φουλ επίθεση θα παίξει ο Ολυμπιακός αύριο στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, γιατί ο Βαλβέρδε ξέρει ότι υα περιθώρια είναι στενά με ένα μόνο ημίχρονο.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε στην Αθήνα τον Ζαουάντ Ζαϊρί και προτίμησε να μην τον πάρει μαζί του στην Κρήτη για το δεύτερο 45λεπτο του εξ’ αναβολής αγώνα με τον Εργοτέλη, παρά το γεγονός ότι o Μαροκινός ήταν υγιείς. Αντίθετα στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό είναι ο Μητρογλου, κίνηση που δείχνει και τις προθέσεις του Βάσκου τεχνικού.
Καλύτερα είναι ο Ιμπαγάσα, ο οποίος αφού αρχικά έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας μετά συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Μέλμπεγκ συνέχισε με θεραπεία, γυμναστήριο και ασκήσεις στην πισίνα. Ατομικά προπονήθηκε και ο Τοροσίδης.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βάσκος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή των παικτών που θα έχει στην διάθεση του για το αυριανό ματς
Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου, Νέμεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου