Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΜΕ ΑΜΥΝΑ...ΑΝΑΓΚΗΣ

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ


Οι απουσίες των Τοροσίδη, Μπράβο αλλά και αυτή του Μέλμπεργκ, έχουν βάλει σε σκέψεις τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Η τετράδα στην άμυνα -έτσι όπως έχουν τα πράγματα- δεν είναι καθόλου… αναμενόμενη, με τον Ισπανό τεχνικό να σκέφτεται πολύ σοβαρά να χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δίπλα στον «σίγουρο» Αβ. Παπαδόπουλο τον Ουρτάδο και σε ρόλο δεξιού μπακ τον Μοντέστο! Ωστόσο, κατά την προσφιλή του τακτική, ο Βαλβέρδε δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, οπότε η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην κυριακάτικη αναμέτρηση παραμένει ένας γρίφος
Άμυνα ανάγκης θα παρουσιάσει ο Βαλβέρδε που δεν έχει πολλές επιλογές, όπως από την μεσαία γραμμή και κάτω.
Το σίγουρο είναι ότι η τετράδα αποτελούμενη από τους Γκαλίτσιο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλο και Μοντέστο δεν είναι ακριβώς αυτό. Σίγουρη… Είναι προφανές, όμως, ότι, εάν επιλέξει τους Ουρτάδο και Μοντέστο, αυτό θα γίνει με τη σκέψη ότι έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερη εμπειρία.
Από κει και πέρα, στην μεσαία γραμμή σε ρόλο αμυντικών χαφ θα αγωνιστούν οι Ντουντού και Γιάννης Παπαδόπουλος, με τους Φετφατζίδη και Ριέρα να είναι στις πτέρυγες. Πίσω από τον προωθημένο Μιραλάς θα αγωνιστεί ο Φουστέρ, αν και δεν αποκολλιέται να ξεκινήσει ο Πάντελιτς από την αρχή και να μείνει εκτός ο Παπαδόπουλος.
Ακόμα υπάρχει η σκέψη να ξεκινήσει ο Ρόμενταλ αντί του Φετφατζίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου