Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!

Παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο μπάσκετ, το Περιστέρι επικράτησε 69-53 του Ηρακλή στο ματς που ολοκλήρωσε την 4η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, ευστοχώντας σε 11 τρίποντα
Οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα προβλήματα των φιλοξενούμενων (απών ο Μπόλντιν) κατακτώντας εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα.
Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν από την αρχή τον ρυθμό τους χάρη στην άμυνά τους, αλλά και την ευστοχία των Κινγκ, Σκοτ και Σένσλι έξω από την γραμμή των 6.75μ. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τη διαφορά στο +18 (27-9) και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν.
Η άνοδος του Λιούις, ο οποίος κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια επέτρεψε στον Ηρακλή να πατήσει πιο γερά στα πόδια του στη δεύτερη περίοδο όταν με επιμέρους 10-21 πλησίασε σε 37-30 στο 19’.
Το μοτίβο του παιχνιδιού όμως δεν άλλαξε στην τρίτη περίοδο με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Η ευστοχία του Περιστερίου στα τρίποντα αποδείχτηκε και πάλι καθοριστική. Με δύο συνεχόμενα εύστοχα τρίποντα από τους Σκοτ και Βαγγέλη Μάντζαρη οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 55-37 στο 27’ καθαρίζοντας ουσιαστικά με την υπόθεση νίκη.



Γιάννης Ράπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου