Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 10-9


Ο αυτοκράτορας του Ελληνικού Πόλο δήλωσε και πάλι παρών παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα υπάρχουν στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής βγήκαν νικητές απέναντι στον Πανιώνιο επικρατώντας με 10-9 στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά.
Ο αγώνας ήταν ντέρμπι σε όλη του την διάρκεια με τον Ολυμπιακό να δείχνει χαρακτήρα και με πρωταγωνιστές τους Μυλωνάκη Αφρουδάκη και τον νεαρό τερματοφύλακα Χρήστο Φλώρο να παίρνει την νίκη στο τέλος.
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-3, 3-2, 2-3.

Ολυμπιακός: Χ.Αφρουδάκης 3, Μυλωνάκης 2, Δελακάς 2, Ντόσκας 1, Κομάντινα 1, Κολόμβος 1.

Πανιώνιος: Μιράλης 3, Μπεριστιάνος 2, Κοκκινάκης 1, Καπότσης 1, Μουρίκης 1, Μάζης 1.

Δηλώσεις.
«Ήταν ίσως το πιο θεαματικό παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια» δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας, Βαγγέλης Πάτερος και πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας και ιδιαίτερα στον Χρήστο Φλώρο. Ήταν εκτός 15αδας καθώς προτίμησα για λόγους τακτικής να έχουμε στη σύνθεση όλους τους αμυντικούς μας. Ωστόσο, μπαίνοντας στην αρχική 7αδα κυριολεκτικά από τα ντους ήταν από τους πρωτεργάτες της νίκης. Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσουμε συνεχίζουμε την πορεία μας. Η ομάδα δεν έχει να αποδείξει κάτι, απλά όλοι κυνηγούν να ρίξουν από την κορυφή τον πρώτο. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε και πιο εύκολα. Όπως όμως συνέβη και στη Βαρκελώνη η ελλιπής προετοιμασία μας επηρέασε και χάσαμε τη διαφορά των τριών τερμάτων. Δεν έχουμε φτάσει ακόμη ούτε στο 50% των δυνατοτήτων μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και στον σημερινό αγώνα. Μακάρι σύντομα να λυθούν όλα τα προβλήματα και απρόσκοπτα να συνεχίζουμε να τους χαρίζουμε χαρές και διακρίσεις για τον Ολυμπιακό».

Χρήστος Φλώρος: «Μπήκα στην αρχική 7αδα την τελευταία στιγμή και δεν έκανα τίποτε περισσότερο από το να παίξω για την ομάδα μας. Μάλιστα πιστεύω ότι δεν ήμουν καλός. Αν ήμουν καλός θα νικούσαμε πιο εύκολα. Εν πάση περιπτώσει στα ομαδικά αθλήματα όλοι μαζί κερδίζουν και όλοι μαζί χάνουν. Δεν ήξερα ότι ήταν στο κολυμβητήριο ο κ. Αντριτς. Από εσάς το μαθαίνω. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είμαι καλός για την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό. Αν κληθώ ξανά στην Εθνική το ίδιο θα κάνω και για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας τον οποίο περιμένουμε και στο παιχνίδι με τη Μλάντοστ».
Αντώνης Βλοντάκης: «Αγωνίστηκαν δύο ανέτοιμες ομάδες και κέρδισε αυτός που ήταν ένα «κλικ» καλύτερος. Είναι μία νίκη γοήτρου και είμαι χαρούμενος μόνο για τη νίκη και όχι για την εμφάνισή μας».
Φώτης Μπλάνης: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι το οποίο νικήσαμε γιατί ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τελευταίο δίλεπτο. Χρειαζόμαστε παιχνίδια για να αποκτήσουμε τον ρυθμό που θέλουμε».
*Ο Νίκος Δεληγιάννης θα υποβληθεί σε υπερηχογράφημα προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του(ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του δεξιού ποδιού του).

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου