Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Για αναβολή οι εκλογές στον Ερασιτέχνη.


Παράταση δυο εβδομάδων θα πάρουν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό εξαιτίας του ότι δεν υπάρχουν υποψήφιοι πρόεδροι.
Οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ήταν προγραμματισμένες για τις 5 Νοεμβρίου, αλλά τελικά πηγαίνουν για δυο εβδομάδες μετά, καθώς υπάρχουν πολλά ζητήματα ανοιχτά ως τώρα, τα οποία δεν έχουν κλείσει. Επίσημα δεν επιβεβαιώνεται κάτι από την πλευρά του Συνδέσμου, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αυτό θα ισχύσει.
Πιο συγκεκριμένα, οι κάλπες θα στηθούν στις 19 Νοεμβρίου και οι λόγοι της αναβολής έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι δεν έχουν βρεθεί υποψήφιοι για να στελεχώσουν τη νέα διοίκηση και κυρίως δεν έχει βρεθεί υποψήφιος πρόεδρος.
Οι εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς ημέρες με τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη να έχει πάρει το πράσινο φως και να έχει αναλάβει τις πρωτοβουλίες για επαφές με επώνυμους Ολυμπιακούς ώστε να δημιουργηθεί μια ερυθρόλευκη πανστρατιά που θα βοηθήσει οικονομικά τα τμήματα. Το μεγάλο αγκάθι παραμένει το οικονομικό παρά την συμβολή χιλιάδων ανωνύμων ερυθρόλευκων φιλάθλων είτε με νέες εγγραφές είτε με ανανεώσεις και οικονομική ενίσχυση. Οι οικονομικές υποχρεώσεις προς τα τμήματα και τους αθλητές αλλά και οι οικονομικές υποχρέωσης για την νέα χρονιά είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αφού αυτή τη στιγμή άμεσα θα πρέπει να βρεθούν τουλάχιστον 800.000 ευρώ για να μπουν άμεσα στα ταμεία του συλλόγου και στην συνέχεια να συγκεντρωθούν περίπου 1 εκατομμύριο για την νέα σεζόν. Με την δεδομένη απουσία των κ Γλού και Κέντ που έδιναν μια πολύ σημαντική οικονομική ανάσα στον ερασιτέχνη πλέον η αναζήτηση ανθρώπων που είναι διατεθειμένοι να συμβάλουν οικονομικά είναι επιβεβλημένη. Ο κ Θεοδωρακάκης όλες αυτές τις ημέρες έχει σειρά επαφών τόσο με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος πλέον αναλαμβάνει και πάλι δράση αλλά και επώνυμους Ολυμπιακούς που στο παρελθόν έχουν βοηθήσει την ομάδα σε δύσκολες στιγμές. Άλλωστε για το λόγο αυτό δόθηκε και η αναβολή για την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές ώστε μέχρι της 19 Νοεμβρίου να έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές και να συμμετέχουν στο νέο Δ.Σ άνθρωποι που αγαπούν τον σύλλογο και τελικά με πράξεις και όχι με λόγια να αποδείξουν την αγάπη τους για τον Ολυμπιακό.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου