Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Εξαίρεση Κάκου ζήτησε ο Μαρινάκης


Όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του. Αυτό ήταν το μήνυμα που είχε στείλει ο Σοφοκλής Πιλάβιος στην πρώτη συγκέντρωση των διαιτητών της Σουπερ Λιγκ πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος και αυτό ήταν που ζήτησε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τον πρόεδρο της ΕΠΟ στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού την Τρίτη πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στα γραφεία της ομοσπονδίας στο Γουδή με αφορμή τη διαιτησία του Τάσου Κάκου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαρινάκης ζήτησε από τον κ. Πιλάβιο να υπάρξει τιμωρία του Κάκου, για τα λάθη που έκανε στο ντέρμπι αιωνίων τα οποία αλλοίωσαν το αποτέλεσμα όπως είχε τονίσει ο Πρόεδρος της Σουπερ Λιγκ όταν και είχε επισκεφτεί το διαιτητικό τρίο μετά τη λήξη του αγώνα. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΕΠΟ όπως διέρρευσε εξήγησε τον κ. Μαρινάκη πως ο παρατηρητής έκρινε καλή την διαιτησία του Κερκυραίου ρέφερι και πως είναι αδύνατον να τιμωρηθεί ο Κάκος και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού τότε του ζήτησε να μην οριστεί ξανά ο ίδιος διαιτητής σε ματς των ερυθρόλευκων. Όμως και σε αυτή την περίπτωση η απάντηση του κ. Πιλάβιου ήταν αρνητική γιατί σύμφωνα με τον κανονισμό οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να ζητούν εξαίρεση διαιτητή, παρά μόνο ο ίδιος ο διαιτητής.

Παράλληλα ο κ. Μαρινάκης εξέφρασε την ενόχληση και την ανησυχία του για την δολοφονική επίθεση στον Κύρο Βασάρα, την αναβάθμιση του οποίου στη διαιτησία έχει ζητήσει επανειλημμένα κάτι που έκανε και αυτή τη φορά, ενώ ο κ. Πιλάβιος φέρεται να έθιξε το θέμα των επισκέψεων του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού και Προέδρου της Σουπερ Λιγκ στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου