Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Στο Μαυροβούνιο ο Ολυμπιακός.


Στο Μαυροβούνιο κάνει την φετινή του πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Τετάρτη την Μπούντβα, στο πλαίσιο του Γ’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ στο βόλεϊ Ανδρών.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού παρά το κακό ξεκίνημα που έχουν κάνει στο Ελληνικό πρωτάθλημα δηλώνουν αισιόδοξοι θέλοντας να διεκδικήσουν την νίκη μέσα στην έδρα της Μπούντβα, προκειμένου να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην διοργάνωση, αλλά και για να διατηρήσουν ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

«Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση στον όμιλό μας» τονίζει στο www.olympiacos.org ο προπονητής της ομάδας Φλάβιο Γκουλινέλι και εξηγεί: «Μετά από το άσχημο ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ που είναι μία διοργάνωση πρόκληση για κάθε ομάδα. Ταυτόχρονα δεν ξεχνάμε ότι διαθέτουμε μία καινούργια ομάδα με πολλά νέα παιδιά και δεν θα παρεκκλίνουμε από τον αρχικό μας σχεδιασμό που είναι η δημιουργία μίας σταθερής βάσης πάνω στην οποία χτίζουμε, παιχνίδι – παιχνίδι, το αγωνιστικό μας προφίλ. Στόχος μας είναι σε κάθε αγώνα να κάνουμε ένα βήμα προς τα πάνω».

Από την πλευρά του ο διεθνής κεντρικός των πρωταθλητών Ελλάδας, Ανδρέας Ανδρεάδης δηλώνει: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σαφώς και θέλουμε τη νίκη ώστε να αποκτήσουμε πλεονέκτημα, για τη συνέχεια της διοργάνωσης, απέναντι στη Μπούντβα. Σταδιακά η ομάδα γίνεται καλύτερη και βρίσκουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Χωρίς άγχος λοιπόν, θα προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε και στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, να χαρούμε τη συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».

Το παιχνίδι έχει ώρα έναρξης την 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απευθείας στο διαδίκτυο από το www.laola1.tv.
Όσον αφορά την έτερη αναμέτρηση του Γ’ Ομίλου, η Γιαστρζέμπσκι θα υποδεχτεί τη Μπλέντ.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου