Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ....




ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ


Και τώρα τι κάνουμε; Θα μπορούσε να αναρωτηθεί σήμερα το πρωί ο Ερνέστο Βαλβέρδε και λίγα 24ωρα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Και το ερωτηματικό αφορά για το τι θα κάνει ο Βάσκος τεχνικός με τον Πάντελιτς στο Σαββατιάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού σταδίου.
Για άλλο ένα παιχνίδι ο Σέρβος πέτυχε γκολ και έδειξε ότι δεν είναι παίκτης αλλαγής. Έβαλε την υπογραφή του σε ενα δύσκολο ματς και άνοιξε τον δρόμο για μια δύσκολη, όσο και σημαντική νίκη του Ολυμπιακού.
Το σίγουρο είναι ότι ο Βαλβέρδε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν θα παρατάξει την ενδεκάδα με τόσους επιθετικούς, όπως στο Ηράκλειο και θα πρέπει να αφήσει κάποιον εκτός.
Ποιόν τον Μιραλάς;
Τον Φουστέρ που έχει ειδικό ρόλο και δύσκολα α αποφασίσει να μην τον ξεκινήσει για δεύτερο παιχνίδι;
Τον Ριέρα, η τον Ρόμενταλ που δείχνει να ανεβαίνει;
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα για τον προπονητή του Ολυμπιακού, τουλάχιστον για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και θα πρέπει να σκεφτεί τι πρέπει να κάνει.
Δύσκολη απόφαση είναι η αλήθεια, αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα ο Βαλβέρδε κερδίζει τις εντυπώσεις, γιατί και στο ματς με τον Εργοτέλη έκανε επίδειξη των ικανοτήτων του και απέδειξε ότι είναι οι προπονητής που ταιριάζει στην ομάδα.
Ρισκάρει, «παίζει μπάλα», παρουσιάζει ενδεκάδα ανάλογη των περιστάσεων σε κάθε ματς και αν μη τι άλλο δείχνει δίκαιος προς όλους.
Είναι ο άνθρωπος ου ξέρει να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το πλούσιο υλικό του Ολυμπιακού, αλλά η αλήθεια είναι ότι τώρα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου