Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Την Δευτέρα η απόφαση της LEN για την έδρα του Final 4


Μάχη δίνει η διοίκηση του Ολυμπιακού για την ανάληψη του Final 4 του Τσάμπιονς Καπ γυναικών. Ο φάκελος της υποψηφιότητας της Κέρκυρας έχει ήδη κατατεθεί, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κύριο Συγγελίδη, αλλά και τον χρηματοδότη και μέλος του Δ.Σ, κύριο Κεντ, να μιλάνε απευθείας με την LEN, προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να πείσουν την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, για την ανάληψη της διοργάνωσης από το πανέμορφο νησί της Κέρκυρας. Ήδη έχει γίνει αυτοψία του κολυμβητηρίου της Κέρκυρας από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν εντοπίσει τις διορθώσεις που είναι απαραίτητο να γίνουν, προκειμένου το κολυμβητήριο να μπορέσει να φιλοξενήσει την διοργάνωση.
Το έργο των Πειραιωτών πάντως δεν θα είναι εύκολο, καθώς υποψηφιότητα για την ανάληψη της διοργάνωσης έχουν καταθέσει τόσο οι Ρώσοι της Κιρίσι, όσο και οι Ιταλοί της Κατάνια.
Η αγωνία των παραγόντων του Ολυμπιακού αναμένεται να κρατήσει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, καθώς την Δευτέρα αναμένεται να γίνει γνωστή η τελική απόφαση της LEN.

Γιάννης Γιαννουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου