Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Στου Ρέντη ο Κόκκαλης


Προεδρική επίσκεψη δέχτηκε σήμερα η ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, δείγμα του πόσο σημαντικό θεωρείται – και όχι άδικα – το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σουπερλίγκ.

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πειραιωτών στη περιοχή του Ρέντη βρέθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ συναντήθηκε με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και τον Ανδρέα Νινιάδη, με τους οποίους μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων δεν συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με την σειρά τους σχολίασαν πολύ θετικά την παρουσία του Προέδρου.

Το αυριανό ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο και η παρουσία και μόνο του κ. Κόκκαλη στην προπόνηση της Παρασκευής δείχνει πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών το θέμα της κατάκτησης του φετινού τίτλου.

Μετά το πριμ των 100.000 ευρώ που έδωσε στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη, ο πρόεδρος συνεχίζει να δείχνει εμπράκτως το ενδιαφέρων του και τον ζήλο του για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος.

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου