Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Συγγελίδης, «Είστε οι καλύτεροι».

Τον Γιάννη Καλμαζίδη ως τον νέο προπονητή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, παρουσίασε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Συγγελίδης.
Παράλληλα, στην ομιλία του προς τους παίκτες τόνισε πως είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα και ότι δεν έχουν να φοβηθούν καμία ομάδα.

Καλμαζίδης: «Μεγάλη μου τιμή»

Ο νέος πλέον προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Καλμαζίδης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε: «Είναι μεγάλη η τιμή που μου έγινε από τον πρόεδρο, Γιάννη Συγγελίδη και τη Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. να μου εμπιστευθούν τη θέση του προπονητή της ομάδας μετά την παραίτηση, για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, του επί χρόνια συνεργάτη μου Αντερς Κρίστιανσον από αυτή τη θέση.

Αισθάνομαι όπως είναι αυτονόητο μεγάλη ευθύνη τόσο γιατί αναλαμβάνω την πρώτη ομάδα της χώρας η οποία διαθέτει το καλύτερο έμψυχο δυναμικό, όσο και για το γεγονός ότι διαδέχομαι έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας.

Η χρονική στιγμή είναι κρίσιμη και θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσει η ομάδα τα κεκτημένα της στην Ελλάδα και να προχωρήσει στην Ευρώπη. Η δυναμική του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι μεγάλη και με τη συμπαράσταση της Διοίκησης και του κόσμου μπορούμε να πάμε ακόμη ψηλότερα».

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου