Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Ο Καλόπουλος στη Νέα Σμύρνη και ο Γιάχος στο ΟΣΦΠ-Ατρόμητος


Ο Δημήτρης Καλόπουλος ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει την αναμέτρηση Πανιώνιος-Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την 24η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ. Είναι η τρίτη φορά στην καριέρα του 40χρονου Θεσσαλονικιού ρέφερι που καλείται να σφυρίξει παιχνίδι των δυο ομάδων, αφού ήταν διαιτητής στο Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-0 την 12η αγωνιστική της σεζόν το 2007-08 και στο Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-0 την 19η αγωνιστή της σεζόν 2006-07. Ο Καλόπουλος φέτος έχει διευθύνει αγώνα των πρασίνων άλλη μια φορά την 3η αγωνιστική στην νίκη του επί του Πανθρακικού με 1-0 στην Κομοτηνή, σε αντίθεση με τους κυανέρυθρους παιχνίδι των οποίων φέτος σφυρίζει για πρώτη φορά. Ο διεθνής ρέφερι έχει οριστεί φέτος σε 10 αναμετρήσεις και κατάφερε να τιμωρηθεί σε δυο από αυτές για τα λάθη που είχε κάνει στο Λάρισα-Σκόντα Ξάνθη 2-0 την 7η αγωνιστική, όπου δεν είχε δώσει πέναλτι στον Πόι και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2 την 16η αγωνιστική. Μάλιστα σε αυτό το ματς ο Καλόπουλος , είχε πάρει πάνω του την φάση του τέρματος του Αβραάμ Παπαδόπουλου, που παρά το γεγονός ότι ο βοηθός του είχε υποδείξει οφσάιντ τον Μήτρογλου, ο Θεσσαλονικιός μέτρησε το γκολ, δεν είχε αποβάλει τον Καράμπελα στο 63΄ με δεύτερη κίτρινη όταν έκοψε αντικανονικά τον Τοροσίδη, όπως επίσης είχε αφήσει στο παιχνίδι και τον Γιάχιτς που στο 4ο λεπτό λίγο έλειψε να σπάσει τον αστράγαλο του Όσκαρ, ενώ ακύρωσε κανονικό τέρμα του Ολυμπιακού , χρεώνοντας στον Τοροσίδη που το σημείωσε με το κεφάλι ότι είχε κάνει φάουλ στην εναέρια διεκδίκηση με τον Καράμπελα. Ο Καλόπουλος πάντως από το 2003 που προήχθει στη μεγάλη κατηγορία έχει διευθύνει αγώνες του Παναθηναϊκού 13 φορές με τους πράσινους να μετράνε 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Βοηθοί του 40χρονου Θεσσαλονικιού στο Πανιώνιος-Παναθηναϊκός θα είναι οι Βασιλειάδης και Ευθυμιάδης, 4ος ο Τσινιάρης και παρατηρητής ο Καρακελίδης.

Τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο θα διευθύνει ο Θανάσης Γιάχος. Ο 33χρονος διαιτητής από την Χίο σφυρίζει για πρώτη φορά αγώνα των ερυθρόλευκων, πως επίσης και της ομάδας του Περιστερίου, καθώς φέτος ξεκίνησε να διαιτητεύει στη Σουπερ Λιγκ και μέχρι στιγμής έχει οριστεί μόλις σε έξι ματς στο πρωτάθλημα και δυο στο Κύπελλο. Βοηθοί του Γιάχου θα είναι οι Γκάγκας και Αλεξέας, 4ος ο Αμπάρκιολης και παρατηρητής ο Καλαθενός.

Διαιτητής στο Ξάνθη-ΠΑΟΚ θα είναι ο Σταύρος Τριτσώνης. Ο 32χρονος Αθηναίος ρέφερι έχει οριστεί φέτος σε 9 ματς μεταξύ των οποίων ήταν και το ΠΑΣ Γιάννενα-ΠΑΟΚ 0-1, Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 0-2 και Άρης-Ξάνθη 1-0, ενώ πρώτη φορά που σφύριξε αγώνα του δικέφαλου του βορρά ήταν πριν από δυο χρόνια στην ήττα του με 2-0 από τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Βοηθοί του Τριτσώνη θα είναι οι Ακρίβος και Μπαλτάς, 4ος ο Παπασταμάτης και παρατηρητής ο Τσαχειλίδης.

Σε ότι αφορά στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής ο Ντάκος θα διευθύνει το ΑΕΚ-Εργοτέλης, ο Σταθόπουλος το Άρης-Λάρισα, ο Κουκουλάκης το Αστέρας Τριπολης-Ηρακλής, ο Βοσκάκης το Πανθρακικός-Καβάλα και ο Δαλούκας το Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννενα.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής εδώ


Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου