Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

«Τέλος» ο Φοντέλες

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό, λίγο μετά το ματς με την ΑΕΚ, ο Φελίπε Φοντέλες, που δεν συμπλήρωσε ούτε καν μερικούς μήνες στην ομάδα μας.

"Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας του με τον βολεϊμπολίστα Φελίπε Φοντέλες", ανέφερε η ανακοίνωση του Θρύλου.

Ο Βραζιλιάνος δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Κλάψα του βόλεϊ και όλοι αναρωτήθηκαν γιατί. Το θέμα λοιπόν έχει ως εξής. Ενώ είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με την ομάδα μας, αργούσε να έρθει, καθώς ανάρρωνε στην πατρίδα του, τη Βραζιλία. Όταν με το καλό ήρθε, τότε φόρεσε τη φανέλα μας σε μερικούς αγώνες, έως το ματς με την ΑΕΚ. Το πρόβλημα ποιο ήταν, όμως; Ο... τίμιος ο μάνατζέρ του, είχε αποκρύψει από τον πελάτη του το ακριβές ποσό με το οποίο αμειβόταν.

Όταν έφτασε η ώρα της πληρωμής, ο Φοντέλες δεν είδε τα χρήματα που νόμιζε πως είχε συμφωνήσει με τον μάνατζέρ του και παραπονέθηκε. Η διοίκηση από τη μεριά της, του έδειξε τα χαρτιά και το ακριβές ποσό με το οποίο έπρεπε να αμείβεται, αλλά κάτι είχε χαλάσει.

Μετά από συζητήσεις, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους δίχως προβλήματα, κάτι που σημαίνει πως από εδώ και πέρα, ο Ολυμπιακός θα πορευτεί χωρίς αυτόν.

Ούτως ή άλλως, υπήρχε ανησυχία του ιατρικού τιμ για την κατάσταση του ποδιού του, αφού ο Βραζιλιάνος είχε ακόμα ενοχλήσεις, άρα από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, δεν ήταν 100% έτοιμος.

Ο Βραζιλιάνος πάντως αφήνει ανοικτό ένα μικρό ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα, καθώς με νεώτερες δηλώσεις του ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα από την ομάδα, η ασυνεννοησία προέρχεται από την δικιά του την πλευρά, και πως από εβδομάδα θα έχει εκ νέου συνάντηση με την διοίκηση , όπου ίσως υπάρξει νέα συμφωνία

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου