Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Επιβραβεύει τους φιλθλους του ο Ολυμπιακός





Η ώρα της επιβράβευσης έφθασε για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Όσοι ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις των ερυθρολεύκων, τώρα βγαίνουν κερδισμένοι, μιας και η ώρα της ανταμοιβής έφθασε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το συγκεκριμένο θέμα :

Η Δ/νση Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιβράβευσης Κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας ενημερώθηκαν με sms όλοι οι φίλαθλοι που είχαν συλλέξει τους περισσότερους πόντους στα παιχνίδια της ομάδας μας μέχρι και τον Δεκέμβριο και κέρδισαν σημαντικά δώρα.

Τα δώρα περιλαμβάνουν ένα ταξίδι για δυο άτομα σε οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό προορισμό για ένα Σαββατοκύριακο προσφορά του Επίσημου Υποστηρικτή μας, του ESSER TRAVEL, δυο συσκευές κινητών τηλεφώνων από τη WIND, Μεγάλο Χορηγό της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, μια δωρο-επιταγή για αγορά αθλητικού υλικού από τη ΝΙΚΕ, Επίσημο Προμηθευτή Αθλητικού Υλικού, δυο θέσεις court seats για το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ καθώς και μια σειρά από συλλεκτικές αφίσες της ομάδας με τις υπογραφές των παικτών. Οι νικητές θα μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από την μπουτίκ στην Θύρα 3 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κατά το ημίχρονο των αγώνων με την Τσιμπόνα την προσεχή Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου και με την Καβάλα στις 13 του ίδιου μήνα.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε «Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας είναι μια πολύ σημαντική και καινοτόμος προσπάθεια την οποία ξεκινήσαμε το 2008 και συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία. Απευθύνεται αποκλειστικά στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας οι οποία μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου των καρτών διαρκείας κάθε φορά που εισέρχονται στο γήπεδο για κάποιον αγώνα της ομάδας μας καθώς και μέσα από τις αγορές των Επίσημων Προϊόντων του Ολυμπιακού, έχουν τη δυνατότητα να συλλέγουν πόντους, να κερδίζουν δώρα κατά τη διάρκεια της χρονιάς ενώ στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα επιβραβευτεί ο SUPER FAN, αυτός που θα συλλέξει τους περισσότερους πόντους με ένα πολύ μεγάλο έπαθλο, ένα εισιτήριο διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο σε θέση Court Seat.»


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου